Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KUPI ZELJU JARANE PA DA HARAMO EVROPOM
asko, teoretski je bolje investirati u pravi posao pa obrnuti lovu tj. imati konstantne prihode za dalje investicije i donacije. zar je samo palestina problem? sta je sa indijom, afrikom,..
Vidi se da su i englezi poceli igrati dobar fudbal svaka cast seih na novcima koje si dao ovoj sirotinji u kreditima
Bolje bi mu bilo da je te pare dao u neke humanitarne svrhe kao naprimjer za napaceni narod u palestinu to jest nasoj braci u palestinu ili za zdravstvo u nekoj siromasnoj zemlji,e jadan li je on dzaba mu njegovo bogastvo kad je jado u dusi,kad nema osjecaja za sirotinju jeble ga njegove pare ,al polako niko nije vjecno zivio pa tako nece ni on ovaj svijet je prolazan ,valja kad dodje vrijeme da se predje preko silaj cuprije valja preci a bogami dabogda da ce je on preci jer dragi Allah sve vidi i sve zna .Drag iAllah je njeg stavio na iskusenje tak osto mu je dao bogastvo pa vel ida vidi kak oce se s tim bogastvom ponasati tesko li njemu kad odapne gladni seik.
sasvim dovoljno su i britanci karali druge bukvalno cijeli svijet sada je vrijeme da neko njih kara sve se vraca sve se placa hhehe trebali bi im arapi kupiti ligu kompletnu, ma kupite im otok ba
Kada im nestane nafte živjet ce od vjerskog turizma ljudi imaju pare jadnice jedan kad ces ti imati haa i kod nas treba uvesti serijatske ustav ;)
kad ces kupiti FK Laktasi ?
eto vidite kako islam radi u saudijskoj arabiji ko daje za pravo nekakvome covijeku da bude kralj ili princ i vlasnik svega bogatstva zemlje jadan je to islam i njihova propovijedanja stoka jedna arabska na zemlji ima oko 210 drzava a samo jedna je zemlja na svijetu gdije je zabranjena druga vijera osim islama poserem im se na drzavu stoka jedna kad nafte nestane narod im nece imati sta jesti pobice se ko stoka a princevi kranj i bagra ce pobijeci na zapad.
U iSlamu je grijeh reci nekome da je cafir, samo Bog zna ko je vjernik a ko nevjernik(cafir). Zato , eto , ako hoces prihvati sugestiju , ako ne sta da se radi...
ma nek si ga kupio jarane libo te ckura jesi li seik ili nisi treba sve pokupovati i dati nogu kaurima
Ovi iz City-ja se neće zamotavati na terenu al l bi super bilo da se primati poput tebe što prije zamotaju u ćefine ,a pošto si ti ćafir i ne zamotavaš se u ćefine za tebe ćemo sklepat jedan sanduk od daski razvaljenog poljskog wc-a.
hoce li se sada svi u Citiju zaamotavati na terenu ... nije ni cudo sto Britaniaj bez ikakvih resoursa je takva kakva je kakda ovi arapi sve pare peru gore
tekibiiir