Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rip djevojci zauvijek joj duša imala mir i dženet a ovom prdonji da Bog da noge izvrno krme jedno
što se ljube turci
Djevojka je da bi odbranila drugu djevojku izašla ispred (pumpe,mc donalds?) gdje radi i suprotstavila se tom izrodu,ovaj je udario u glavu i ona je pala na beton i udarila glavu od ivicnjak :( Duša lijepa,nadam se da će ga ljudi u zatvoru mučiti! Nije ona još mrtva,jeste moždano mrtva,ali živi pomoću aparata kako sam ja pročitao neki dan
iskljucili i aparate nakon sto su ustanovili da je mozak definitivno izgubio zivotne funkcije. Nek joj je laka zemljica. A budali pamet pa da se upita "sta sam to uradio ?"
zasto niko ne obraca paznju na ELDINA HADZICA iz zaragoze...momak ima 23 godine..igra ekstra...definitivno bolji od polovice pozvanih u repku....A OBRACATE PAZNJU NA OVU IZDAJICU
nije tema trazenje igraca nego Harisov potez bez kojeg vecina klixasa ne bi saznala da je hrabra djevojka poginula braneci druge djevojke od neke budale.
zar je se morao ovaj svicara ubacit u temu o poginuloj djevojci...koda je on neka tu licnost..valjda je vijest trebala ici u crnu hroniku a ne nogomet pozz..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aferim
Sandzo je ubijo negdje mira za nima