Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas su navijacke grupe leglo narkomana i neostvarenih nehljeba i ne treba ih dozivljavat ko neki bitan cimbenik u radu kluba kako oni zele nego kao sigurnosnu prijetnju. Ocito kanter i kolofduti cine svoje kod danasnjih generacija pa je to krvno rivalstvo. Raspitajte se o zajednickim druzenjima Manijaka i Hordi zla u kaficu 11 plavih na Grbavici. Siguran sam da je i drugdje isto.
100% je u pravu, prelijepo je vidjet u Engelskoj da djeca od 2 godine dolaze s roditeljima i ljudi preko 70 godina. Nema bojazni da ce se nesto desit, i ako se desi kao na utakmici Totenham-Arsenal, nema sanse da se mozes izvuc kad te 1000 kamera snima. Otkriven je za manje od 24h i iste sedmice izasao pred sud.
I na jugu zulic kriminalac red zavodi
I drogu dila, TM87 ultra mentalita
Zakonom zabraniti navijačke grupe i kolektivno navijanje. Ne postoji tzv. navijač, a da nije klošar. Bolj kćerka q nego sin navijač