Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno Tino!
može u Njukasl oni propadaju
@lik5 Džeku sele mediji a Sušića njegovi menadžeri, rukovodstvo Hajduka i njegova rodbina. Zato je to smiješno a pogotovo to što ga se Hadjuk neizmjerno želi riješiti. I takav smiješan igrač nama igra u reprezentaciji zbog čega je ovo ne samo smiješno nego i žalosno.
Jeste ako ga Real, Barca ili Bayern ne kupe prije :D :D
Poslo amidza po cvaju novinarima i evo nastavka bajke o propalom igracu. Vi mislite da klubovi ne prate igraca? Da ne vide jad i bijedu od igre? Pa taj jazavac duze od pola godine nije napravio apsolutno NISTA.
Kako nije nista napravio?! Jel' nazvo novinare smecem?!
Nevjerovatno da ima onih koji vjeruju u ovakve gluposti. Tino je fudbaler za 5. Njemačke lige.
Najizglednije da bi mogao u EastwichFC
FC Crawley Town poslao skauta u Split
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Pa majku mu ko placa ove clanke. U nikad losijem Hajduku on ne odskace kao sto je npr. Ibricic odskakao a svi znamo gdje on zavtsio koji je za Tinu izmislio fudbal. Ovaj KLIX je smješan .
Saga počinje, sezona 2, samo na klix.ba
Mislim da Klix.ba kao ozbiljan portal nebi trebao pisati ovakve gluposti koje nemaju veze sa istinom,jer tako samo steti svom ugledu!Poznato je da je Tin momak sa skromnim fudbalskim znanjem,kojem je ovakav slab Hajduk plafon u karijeri.Nazalost Safet Susic je pokusao preko nase reprezentacije da od ovog momka napravi zvjezdu,i kako svi znamo kako je to sve rezultiralo.Safeta Susica nitko vise ne zeli za trenera,i on je kao trener "mrtav",i njegova karijera je zavrsena.Nazalost i nasa reprezentacija je zbog Susicevog nepotizma platila cijenu,pa je sad pred Mesom i zmajevima puno posla,ako zelimo i u baraz!Da je bilo koji drugi selektor vodio ovu reprezentaciju osim Susica,mi bi sad bili barem na drugom mjestu nase grupe!
hahahahaha..
jeste dosadni vise.....*** vas on.
1295 epizoda sapunice Tino i njegovi transferi...
koga vise lazete, kako vam se da vise nigdje taj nece mozda u Kinu ili Singapur
Mozda ga suskavac utrapi Divovima?!
Haj lijepe vijesti. Bice nesto.