Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Scolari u buducnosti pogledaj kasete... Ako nemas posudit ce ti Sajo koju...
"Činjenica je da imamo jako mladu momčad i da ne stvaramo dovoljno igrača. Nije to tako jednostavno, pa da samo dođe novi selektor i reciklira stvari"
Prvi je Safeza prepoznao pnaj melsicki trener koji je reko da je unfair jer je slago imena reprezentatovaca.
Samo je Safet gori magarac od ovog. Ali on hoće da savez raskine ugovor da bi mu platio sve iz ugovora. Punp je para unutra.
Takp je i pnaj amtic stp je umakazio srbiju dobio proces.
Ovaj ima manje obraza od Safeta.
Ovaj ko da je sa nasih prostora
´´Niko Kovač: Suđenje je bilo sramotno 13.06.2014. u 01:19 +41 Bojim se da ce ovo glumatanje i nepravda kostati Brasila naslova. Nepravda ne moze pobediti´´ To je to nisu ni prvi ni drugi ni treci
Evo jos jednog papeta
taj majmun im je donio i titulu svjetskog prvaka nogometni strucnjace
PA STA SE BUNE SINOC SU IGRALI PROTIV HOLANDIJE SKORO DUPLO BOLJE NEGO PROTIV NJEMACKE, SAMO 3 GOLA PRIMILI