Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predug jezik je znao ubiti i bolje od njeg'
I ja sam protiv tog govneta, prije prosipo suplju da mu je Dzekooo glavni igrac a sad mu neda da igra.
Špansko-Italijansko-Latinoamerički sindrom se zove perestrojka po M.City-u...Mancini,Pellegrini,Silva,Negredo,Aguero,Garcia,Navas...jel to kao ekipa sa Otoka???
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA
Mozda su nekada potrebne i negativne promjene da bi se napravilo nesto pozitivno.
Hart prenapuhan kao i svaki Englez , toljaga od golmana.Ove sezone je kostao jedno 6 bodova City a ako nastavi braniti oduzet ce im jos i vise ;)
nije hart al jesu smrdi ubice,.
smajhelu,ti kad budes trener nekog kluba dovedi harta i daj mu da brani
covjek govori sto jeste i iz iskustva vrhunskog golmana, a ti ?
Kad Casillas sjedi na klupi moze i on...
A da mozda nije do odbrane ?
Upravo tako VEIW, odbrana nije ni za *** kao uopste citav sistem koji City igra, mislio sam da ce ovaj Cileanac nesto novo napravit, medzuti oni jos losiji nego prosle godine.Pokazalo se to najbolje u tekmi protiv Bayerna, ovaj Pelegrini je pakas nista on nece napravit sa City ove sezone
Malo sutra... http://en.wikipedia.org/wiki/Nelson_Hart