Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka momak bude i igrač i selektor Bosne i Hercegovine. Momak je rušitelj, srušit će sve do kraja kvalifikacija te će srušit i savez
Svabe su mozak
E jest vam vijest u p m! Kako mi patimo od toga sta neko drugi kaze.. Kako smo naivan narod.. cccc. Bas nemaju u Schalke-u nista drugo raditi nego pisati na bosanskom i o rudarima. .
Bosanski jezik NE POSTOJI Uveden nakon rata
nek ti postojis
Vatroslav Jagic, u svoje doba najugledniji svjetski slavista, o postojanju bosanskoga jezika, predao referat krajem prosloga stoljeca, 1896. god., u austrijskome Parlamentu. 4v godine kasnije Bosanski jezik se preimenovao u "Narodni jezik". Prema tome, momak: mršupičkumaterinu. na drevnom Bosanskom jeziku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAD tolika nacija pa ne postoji Američki jezik, Švicarska toliko jaka pa nema Švicarski, a isprdak od Bosne ima Bosanski koji je u biti Hrvatski, Srpski, Turski jezik.
da se razumijemo: Bog na nebu Švabo na zemlji hvala prijatno i aufiderzen
Auf Wiedersehen
gromada...
https://www.youtube.com/watch?v=IRjn1jkb1Mg&list=UUPCOvHq2iCRvt4NrOp5sunQ Švabo ne zna nasu zastavu -_-
Aferim momciluko.
srce drago
Na tacno onom bosanskom jeziku kakvim i sam Kolasinac prica. Sto ne mogu ovog "patriotizma" diasporskog a recenice bez gramaticke/pravopisne greske ne mogu ispljunuti!
...švabe su naša istinska braća...bosanac i švabo brata 2 :-)))
@buzanin, vi nosite turske gene u sebi, ne mi xD