Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 POBJEDE U 4 UTAKMICE NIJE POLOVIČAN USPJEH, SELJAČINO NEOBRAZOVANA I MALOUMNA, VEĆ VIŠE, TAČNIJE 75% ! TA NAUKA SE ZOVE STATISTIKA, A DIO JE TEBI JOS MANJE POZNATE MATEMATIKE!
Sto prije prihvatite da smo najbolji, najpametniji, najljepsi i da smo Nr 1. u svemu bice vam lakse a do tada patite. HZ insomnia - Zlo nikad ne spava!
cekaj da vas vidimo na gostovanju pitarcici
hajde jadovi jadni sve 4 utakmice ste igrali u Sarajevu i opet polovican uspjeh,cekaj te pravo gostovanje pa se pokazite...
Naprijed DIVOVI !!! NAJBOLJI - NAJJACI - NAJLJEPSI . Sloboda : Strumfovi 2:0 hahaha
pridruži se akciji: \'\'Iza izborne niše nariši 4 čiča Gliše!\'\' http://www.sarajevo-x.co m/forum/viewtopic.php?f=2&am p;t=79301
a sto niste zagzili ove škutore
Next stop: Banovici.
kako je igro onaj Juninho ? jel igro uopste ? :O cestitke igracima Sarajeva ;)
FUDBALSI KLUB SARAJEVO!!!!
Ja volim, volim, volim samo tebe... Čudi me kako se niko nije sjetio prije s trubom napraviti atmosferu. A mnogi balkasni klubovi imaju melodiju za tako nešto. Ovo je bilo unikatno. Ne samo po tome, nego pjevati 45 minuta jednu pjesmu, koja u nijednom trenutku nije dosadila, nego je u trenucima bila jača, glasnija i ljepša, od bilo koje pjesme. Ako je onaj brazilac potpisao zbog navijača, onda će večeras imati prelijepe snove nakon onakve superiornosti od navijanja na sjeveru.
NA KOSEVU SPICA DEMONSTRACIJA SILE NA TERENU, A U NAVIJANJU NEMAMO KONKURENCIJE U BIH. UVIJEK KORAK ISPRED SVIH HZ\'87
BRAVO VUCE S R B I N E ČESTITKE CIJELOJ EKIPI CRKNITE KOMSIJE SARAJVO SAMPION OOOOOOOOOOO
Vučina pa MUSLIMAN ?? SVASTA ..
Svaka cast. Ovo je jedini susret gdje navijam za FKS...