Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja skromnosti i kurca. Taj kad god Cristiano Ronaldo podeblja ugovor podje srat upravi Barcelone dok ne dobije bolji ugovor od njeg. Jako skroman ne'a sta.
Sad će CR srat upravi Reala da i njemu podebljaju ugovor. I neće bit sretan dok ne podebljaju. I onda opet Messi... pa CR .... pa Messi... pa CR .... pa .......
Ronaldo donirao za poplave, a gdje je Messi?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"On vozi auto čija je vrijednost 200.000 dolara i živi u luksuznoj kući, ali uopće ne rasipa svoj novac." Klixov pokusaj sarkazma?
On je možda i najbolji fudbaler svih vremena. Igrači koji puno manje zarađuju, voze automobile duplo, pa i do pet puta skuplje. Njegova fudbalska veličina se ne osjeti na njegovoj potrošnji i "jetset" ponašanju...
Upravu si Mirza
hahaha jako je skroman, i ja bih ovako skromno :D
Ja siromaha u pm
pa ja i on zaradimo otprilike isto. samo sto meni za njegovu mjesecnu platu treba jedno 50 zivota :D
Evo jedan članak šta neki fudbaleri vozi....tako da u poredjenju s njima Messi baš koda dvicu voza. http://www.klix.ba/auto/pogledajte-sta-voze-najvece-nogometne-zvijezde-eura/120616061
Ima da te Spahic nogu slomi, osiguraj se mesnica bolje TI je 😜
Puno, više nego ja
Stvarno ovaj klix samo zaoosljava debile, ja govana i novinara, kakva sranja samo pisu!
Meni je dovoljno da znam da zaradi za dan vise nego ja za mjesec dana u rudniku.
nedovoljno zarađuje kad mu otac mora dilat drogu.
Skromnost je vrlina skromnih ljudi.... HAHAHAHAHAHAHAH Ja samo kda ovim fudbalerima vidim zene sve mi bude jasno.... Jer u Messija zena isto avion po metra veca od njega ali to je ljubav..... Isto tako Ribery.... Ja njega nebi laserom diro..... Ili onaj Ognjen Vukojevic... Majko mila sta je ono pa njjegovu mater i dan danas sramota sta je zena rodil..... Gremlina.... Ali zato manekenke i razne sponzoruse to vole njima to n prestavlja nikakav problem... I uvjeren sam i da im puse nakon yebanja u upak... FUJ!!!!
Valjas gluposti. Messijeva zena je niza od njega, evo ti dokaz: http://1.bp.blogspot.com/-zWnAKlqxTUc/UPBuPAvIIgI/AAAAAAAAAqQ/AlxjaRf1hGY/s1600/Lionel+Messi+Girlfriend+Antonella+Roccuzzo+Pregnant+Photo+2013+01.png Ono sto si upravu je da je ko avion, ali ne mora znaciti da je sponzorusa, to mu je ljubav iz skolskih dana: http://slimcelebrity.com/wp-content/uploads/2013/01/Antonella-Rocuzzo-Lionel-Messi-younger-years.jpg http://www.ciudad.com.ar/sites/default/files/imagecache/cathair-620x380-nocrop/2013/11/18/anto-home.jpg
I koliko je to kod Riberya zena ljepsa od njega? http://2.bp.blogspot.com/-9Sdq_d_CWck/UPV4a4_UCnI/AAAAAAAAHMw/Eoc7Y3wD8P4/s1600/Franck+Ribery+Wife+Wahiba+Belhami++2013_3.jpg Da je pun klinac sponzorusa to se slazem, ali nismo svi isti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzaba mu sve kada nas Fahrudin Scepo Radoncic proda milion novina dnevno. Bolje reci prije je prodavao jer avaz vise (kobajagi) nije u njegovom vlasnistvu i on se bori da stekne naklonost avaza.
Svadjaju se Ronaldo i Messi ko je bolji.... Kad u jednom trenutko Messi popizdi i kaze Ronaldu pa jarane ja sam za tebe Hajrovic.... :)
Nema potrebe sumnjati u njegovu skromnost. Ona se vidi na terenu, na osmijehu, igri bez ljutnje i galame... uprkos gruboj igri u kojoj često dobije dobre batine. Osim što je veliki igrač, stvarno je i veliki karakter...
Saznajte koliko zaradjuje, sto da bi nam izvukli zivce. Ebo vas on !!!
šta će on kad jedan prosječan direktoričić u bejha ima 50 000km, plus koliko stigne zavrnuti na raznim poslovima i tenderima, a ne oznoji se.A ovom valja trenirati 3x dnevno.