Skromnost je vrlina skromnih ljudi.... HAHAHAHAHAHAHAH Ja samo kda ovim fudbalerima vidim zene sve mi bude jasno.... Jer u Messija zena isto avion po metra veca od njega ali to je ljubav..... Isto tako Ribery.... Ja njega nebi laserom diro..... Ili onaj Ognjen Vukojevic... Majko mila sta je ono pa njjegovu mater i dan danas sramota sta je zena rodil..... Gremlina.... Ali zato manekenke i razne sponzoruse to vole njima to n prestavlja nikakav problem... I uvjeren sam i da im puse nakon yebanja u upak... FUJ!!!!
Valjas gluposti. Messijeva zena je niza od njega, evo ti dokaz: http://1.bp.blogspot.com/-zWnAKlqxTUc/UPBuPAvIIgI/AAAAAAAAAqQ/AlxjaRf1hGY/s1600/Lionel+Messi+Girlfriend+Antonella+Roccuzzo+Pregnant+Photo+2013+01.png Ono sto si upravu je da je ko avion, ali ne mora znaciti da je sponzorusa, to mu je ljubav iz skolskih dana: http://slimcelebrity.com/wp-content/uploads/2013/01/Antonella-Rocuzzo-Lionel-Messi-younger-years.jpg http://www.ciudad.com.ar/sites/default/files/imagecache/cathair-620x380-nocrop/2013/11/18/anto-home.jpg
I koliko je to kod Riberya zena ljepsa od njega? http://2.bp.blogspot.com/-9Sdq_d_CWck/UPV4a4_UCnI/AAAAAAAAHMw/Eoc7Y3wD8P4/s1600/Franck+Ribery+Wife+Wahiba+Belhami++2013_3.jpg Da je pun klinac sponzorusa to se slazem, ali nismo svi isti!
Prikaži sve komentare (55)