Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://rentabilnost.blogspot.com/ ★Analizirani parovi s puno informacija su jedini put do konstantnog dobitka!!! ★Minimalno 5 sati dnevno rade na analizi samo da bi vama omogućili prolazne parove i dobitne listiće!! ★Posjetite ih i zaradite dodatnu plaću!!! =Na stranici vam je i mail pa ih možete kontaktirati za dobivanje listića!!
Nisu mi jasni vise sa ovom pirotehnikom , svoj voljeni klub vise ostete nego sto pridonesu kad plate ulaz ... jbt pa skontajte vise !!! GLAS I DLANOVI I SALOVI !!!
GLAS , DLANOVI I SALOVI , zeznu sam se onim I , Sory :)
Sarajevu uvijek koja milja više kazne, ofirno! Zbog propusta u organizaciji tekme, ovim 5 milja a Sarajevu 6...
dzaba klub po dzepu, ko da su oni krivi...
hordezla neprijatelji kluba a ne navijači, kreteni gadi mi se ići na tekme zbog njih, al otjerat me neće
Ne sviđa mi se tvoj komentar! - 25.000KM kazne za Sarajevo.
Sloboda pravim i iskrenim navijacima :D
Tako se voli klub kad mu se nanosi šteta
Trebali ste sacekat do nedjelje bit ce toga jos bezze iz sedmice u sedmicu kaznjavat!!!