Intervju s Almirom Turkovićem
0
"Sarajevski nogomet treba revoluciju"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije bih rekao treba metlu da pocisti kriminalce i komunjare koji su zauzeli pozicije i nedaju stolice. Sve to treba zeljeznom metlom pokupiti i na smece. Dovesti ambiciozne ljude, sportiste, kulturne i pametne ljude. Pa kad covijek cuje ovog predsjednika ili direktora sarajeva kako prica, sasvim je jasno da je to covijek koji stado ovaca ne zasluzuje a ne takvog giganta kao sto je sarajevo. Isti slucaj je i sa Zeljom.
Zasto nazalost. Fudbal je business.Zasto Grad Sarajevo da pomaze. Budite profesionalci svi u klubu i borite se za existenciju.Zasto nedignete svoj glas protiv korupcije i kriminala u fudbalu BiH.Zasto ste pristali da budete klub Sarajevskih kabadahija(sponzora)
a lijepog mu prezimenaaaaaaaa!? od kog mu to dodje? turkovic,...turkovic,.....hm, poznato mi je to odnekud.
recenzija timskog nastupa??? muhahaha pa nije film cuj recenzija
ovaj covjek ej fakat legendaa..al ne znam jel veci kao igrac ili covjek?! svaka cast zeka!
e kupit ce moj stari zelji modrica a sarajevu cemo nac nekog isto nista ne brinite budi te sretni
Al, znao je provozati strumpfove, sto jest, jest
Almir je prije svega veliki covjek sa velikim srcem pa onda i veliki carobnjak na travnjaku ZEKO majstore Horde su uz tebe
vidim i ti se zoves almir :D ...
Seljacko ime, seljacko prezime... ja ne znam nijednog Almira koji nije seljacina...
Vi Sarajlije mislite samo o vama i vašem gradu, sportu, kulturi itd..a ostali dijelovi BIH neka propadaju još više. Sve dok tako budete razmišljali, nema od ove države ništa. Nama treba revolucija u cijeloj BIH i to u svim oblastima života, a ne samo u fudbalu. Za dobar fudbal trebaju dobri uslovi za rad, tj.dobri tereni, dobre sudije, škole fudbala itd..pogotovo obrazovanje djece u školama i kućama. Kad bi sad počeli sistemski raditi ozbiljno sa djecom oko 10-tak godina starost, za 10-tak godina imali bi puno dobrih igrača sa kojom bi se mogla napraviti odlična repreentacija. Ali nema od toga ništa sa ovakvom državom i savezom
Horde ti ga puše Almire...Almireee
Zeko ti si bog!!!
zeka majstore .. uci tu djecu da igraju jos bolje .. idemo u mostar po pobjedu ... skromno 0-3 za sarajevo (:
Sramota je da najveca dva tima u glavnom gradu bore se za vlastitu egzistenciju, te da su prepušteni sami sebi bez ikakve pomoci \"grada\" po kojem i jedan nosi ime istog, te ga prestavlja u svjetu..... Za sve se drugo može naci i odvojiti novac u Sarajevu a za dva tima (FK Sarajevo i FK Željeznicar) para nikada nema. Neka je na cast institucijama, i svima onima koji mogu a ne žele pomoci.