Podaci Footballderbies.com
0
Sarajevski gradski derbi 25. na svijetu
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unis i ozren derbi iznad svih derbija ko ne vjeruje neka pogleda
Svinjski je klub star pet sest godina dok Velez ima tradiciju,za jedno dvadesetak godina bice to mozda veliki derbi dok svinjski sakupi dovoljnu navijacku masu da bi se nosio sa slavnim Velezom. BIH4EVER!
ALI MAN JE ZATO FUDBALSKI SAVEZ 1869 MJESTO NA SVIJETU PO SPOSOBNOSTI TJ NESPOSOBNOSTI !!!!!!!!!!!!!!!!!
I 30-ta pobjeda Zeljeznicara......... naravno
A gdje su Milan i Inter???
velez je iz VRAPČICA a Zrinja iz MOSTARA?
patrioti 14.05.2010. u 16:29 A NAMA JE OPET PUNO STALO DO TVOG I SLICNIH , MISLJENJA ! ?
realno mnogo je veci derbi velez-zrinjski... kod sarajeva u zelje nema nikakvog rivaliteta, a kod ovog je na nacionalnoj osnovi, sto ga cini mnogo zescim!
Do 5. mjesta su pravi derbiji, sve ispod je realno sprdnja!
fuj kaka torpedo sa hadisona trazi povoljno 3 boda?
haj\' dobro. Dajemo onda oba za jedan normalan i manje-vise uspjesan klub. Je li sad ok? ;) p.s. a jes\' Celik nesto bolji. A i ove Sarajlije se prese*avaju, aman 25. derbi na svijetu.
@mostar uhhh, nemoj mostarac, maaaaajke ti. :D Goni go_vna i jedna i druga
zato je ovaj u Mostaru najkrvaviji... Hoce li se iko zamijeniti? Dajemo Svinjski i Vehlez za 2 normalna (i uspjesna) kluba! ;)
A istocne komsije na 5-om mjestu po zestini....svaka cast....komsije...
da ne govorimo o sarajlijama iz travnika...