Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan derbi koji je razocarao. Samo ostaje da evociramo uspomene na neke prave derbije u proslosti. Ovo vise nista ne valja.
Bravo. Ocekivao sam poslje one recimo dobre utakmice na Grbavici da ce ova da bude bolja, al' eto sta je tu je jedni su se branili drugi napadali. Ovo je dokaz da je nasa liga zaostala za ostalim ligama, zato i nemamo uspjeha sve ove godine u nekim vecim takmicenjima.
HAHAHAAHHAHAAHAH TI SI PITAR CIM TAKO PISES...UBI VAS ZELJO PICKE JEDNE.....NECETE UCI NA TRIBINU PICKE PITARSKE ZAD U PRVENSTVU!!!!! MANIJACI SVI ISPDEZ ZELJINOG IMA DA IH PODEREMO FLASAM NOGAMA STOLICAMA KAMENJEM NOZEVIMA LOPATAMA ZUBIMA ALI NECE UCI NA GRBAVICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hebo ti ovakav "derbi", jadno!
Cestitke komsijama sa Koseva i puno srece u daljem takmicenju, ali utakmica katastrofa,,,,,,,,,,,,pa ova nasa Liga i nasi klubovi ne zasluzuju ni da se pise o njima........... ova utakmica i prikazana igra nasa dva najveca kluba je katastrofa,,,,,,,,,
Bolja ce biti tekma u Subotu izmedju Slobode i Jedinstva :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JEL VAS ODVEO TAN NA VIRSLE, ZA NAGRADU
ŽELJKO OPET U SVOM STILU
ljudi jel' vi to stvarno pratite ovaj nas nazovi fudbal!!! I jos navijate za neke klubove, bijete se medjusobno i sa policijom, devastirate tudju imovinu u "navijackom transu" itd., itd. Ovo je zemlja morona!
Opet skretnicari placu!!! Ne valja ovo, ne valja ono..... Losa igra, pada kisa, pa kako da im covjek udovolji.... Nismo ih htjeli ni unakaziti. Drzali loptu 90 minuta, eto samo da bezbolno prodjemo, sta hocete vise....
niko ne plače,čestitam razvalili ste nas u dvije utakmice pokazali ste da ste divovi,AL U K.URCU!
Gdje ste sada manijaci , kad zeljo umiree vas glas se ne cuje :P Evo upravooo sa stadionaa presretannnn sam :))))) ZA BORDO BIJELE SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECUUUU
Rutinski prolaz. Jednostavno , za deset klasa Sarajevo bolje, drzali konstanstno loptu u nogama, zeljo nije centar presao.
hahaha burazeru koju si ti utakmicu gledo
RUTINSKI PROLAZ BORDO DIVA. Kako su samo slabi ovi slagirani....nisu nam centra presli.
Opet Majstorovic pogodio
Aa ovo je stvarno dosadilo skoro svaki derbi 0-0,a o igri da nepricamo.Stvarno nema ozbiljnih prilika,nema suteva...Zalosno!
🇰🇺🇷🅰🇨
Gdje je onaj meterolog ;) sto je prognozirao kisu golova.
"Klimatolog Majstorović o derbiju: Prognoziram kišu i kišu golova na Koševu..."
Čim je Majstorović reko da će biti kiša golova ja sam odma znao da će 0:0 završiti....
Opet ste smjesni al eto spasi vas sadaka na kraju i radujte se tom polufinalu nakon godina,realno poslije ovakve igre sarajeva i 1 upucenog udarca u okvir vi samo uz veliku srecu mozete osvojiti kup!Zelim vam puno srece u nastavku!Tebe volim tebi pjevam!
Komentari sa "Šugavice" ?