Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napred slavija....sretno sutra...
Slavija!!!
Rajvosa dobilo preteskog protivnika,Slavija bi trebala proci dalje
Na RTRS (sportski prilog poslije dnevnika) prosle sedmice se nisu udostojili ni spomenuti uspjeh FK Sarajeva u Slovackoj, ali ni Široki brijeg, nego samo Slaviju, ama ni spomenuli ni jednom !
urednistvo SA-x, gledajte da makismalno ignorisete utakmicu Slavije... i sami dokazujete da BiH ne postoji nigdje osim na papiru
haj srecom da se ne zakuha kao i uvjek
Ja navijam za sve BH klubove kad igraju u Evropi, bez obzira iz kojeg blentiteta dolaze.Isto tako mi je drago kad na međunarodnoj sceni pobjede i klubovi iz susjednih zemalja.Drago mi je da RTRS prenosi Slaviju, volio bih da i FTV prenosi Sarajevo. Naprijed Sarajevo i Slavija!!!SRETNO!!!
koga boli briga za slaviju i zasto u opste pisete o njima. neka ih beograd prenosi, bolesnici. treba otic na njihovu sljedecu utakmicu u teheranu i kad samo malo nesto pocnu provocirat ave pomlatiti ko stoku
Ima prenos slavije na rtrs
Free Hack tools . View every facebook profile without limit. http://hack-tool.freehostia.com Thanks for visit.