Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mrzim FK \"Sarajevo\"_ Željo mi je uvijek bio draži!!
Mislimda nije primjereno ovoliko radovanje. Pa nije se pobijedio Milan, već jedan klub koji bi i sa Vrbanjušom imao problema. Zato, okrenimo se nastavku prvenstva. namačiće Želji sudije bodove na nekoj drugoj strani, baš kao što su masakrirani Velež, Zrinjski i Olimpik.
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš mali SELJO (AMARA) SKRETNIČAR preselio na ahiret u subotu u 76. minuti, na stadionu Šugavica. Dženaza je obavljena 15 minuta kasnije. OŽALOŠĆENI:štrumfovi, štrumfete, jade, tata osim, mama osim, sin osim, sve manijačne budale, zabludaši i ostali simpatizeri malog selje..
Misliš Srba.A svima njima je san da zaigraju pravi vječiti derbi Zvezda-Partizan koliko je bilo na tom vašem derbiju ljudi?
MOJ RASO ZASTO BOSNJACKI U DERBIJU JE IGRALO DOSTA BOSANSKI PRAVOSLAVACA MUMINOVIC,BELOSEVIC,RADOVANOVIC,POPOVIC,STANIC MISLIM DA JE DOSTA.
Upravu si Manija oni se nikad ne loze na derbi kad gube,ali zato imaju lozionicku upravu koja svake godine obecava titulu.Kakav su klub najbolje se vidi da od 2004 god ili su u sredini tabele,ili se bore za opstanak.Dotle su nisko pali da u ovoj jadnoj ligi nemogu da izbore EVROPU gdje kad i granapdzija finansira moras biti u vrhu.O pacima i seljacima nebi puno ko je ko i koga mogu paliti godinama znaju MANIJACI, UPRAVA I MENADZER OSIM kako lijepo zvuci.Vozdra do slijedeceg derbija.
Jadan li je taj vaš bošnjački derbi.Mogu mislit nije bilo ni 5000 ljudi.
SATRO NAVIJA eto on gradsko dijete ,ma dobro ja BUCA SITY .Ma normalno je da se ne lozis na derbi ,jer vi ni SAOBRACAJAC nemozete dobiti:Ali se zato vi lozite na upravu i OSIMA da ce te imati EURO ZELJU,a ono juce EURO K:::C.Sta vas briga ove godine ste osigurali opstanak pa se mozete KURCITI.A onda opet sa URAVOM i OSIMOM iduce godine pravite EURO ZELJU dok vam opet nedode S A R A J E V O.
jeste tako je levat si, i ide gladaj pornice mani se derbija
vazda ce bit ovih papaka sto se \"ono\" loze na derbi i te gluposti.e moji klinci davno je ovo izgubilo epitet derbia. al haj sta ces sad svaki ljakse ima pristup internetu i moze davat svoje primitivne komentare.................. ma ja sam najveci levat ovde sto uopste citam komentare.jel tako?
DO ZADNJEG DAHA ZIVOTA MOG SAMO SARAJVO i usput receno naravno da je SARAJEVO pravi gospodski klub za razliku od selje koji vazda prosi mole navijace da kupe godisnje karte pa to nigdje nema hahahahahahahahaha
@Uh pod 1. To \"mali klubovi poput Sarajeva\"...pa brate vidi se ko igra u Evropi a kome Evropa ni u san nece da dodje... a pod 2. \"u rangu s Famosom\"...sjecas li se kome je taj Famos koji tako ponizavas, zabio 3 gola i tako poderao guzove aa?? Zelji tvom jaro, eto kome... :D pozzz u svakom slucaju
Zeljo moze igrati samo sa Grubeljom iz Srebrenice i nikim vise.Sarajevu svka cast volio bi da budu sampioni.
@ ???: kako si samo smijesan, stoko sretnicka.. zaboravio ko vas kara zadnju deceniju, a ?
Jeko ba jelise ti pravis lud ili si stvarno lud ....znas sta tisu misu kospicaru)). Samo opet sta mi bez vas zivot bi bio depresivan! Nismo mi ko JAWA da volimo slaviju vise od zelje ?! Vi ste nam ko hoby a slavija enemy !!!