Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUVAJTE GA KOMPLEKSASI ! NA KOLJENA PRED HORDE !
ZIJO MAMI SAM TI GA ZABIJO!
Šta nam rade od kluba? Igrači nisu primili plate za juni, otjeraše legende iz kluba dovedoše pitara za trenera M.Varešanovića, nema više para za kupovinu utakmica. Tuce vrati se!
Jutros na pomocnom terenu stadiona Kosevo kombinovani tim FK SARAJEVA savladao je FK IGMAN 7-1..Golove za nas tim postigli HARIS HANDZIC 3 koji je i asistirao 3 pogotka Semiru Bjaraktarevicu na kraju za ubjedljivu pobjedu naseg tima se potrudio i Jasmin Campara postigavsi konacan rezultat .
borac borac, borac champinjon, borac borac to je racku mojj.. (stvar sto pustaju na poluvremenu)
@zeljina skola Guso je trener golmana u NK Zeljeznicar, barem tako pise na wikipediji. Srdjan Stanic je prosao fudbalsku skolu najboljeg kluba u drzavi, tj. FK Sarajeva. Zeba hakler. Ova trojica su vrhunski igraci, nema sta.
hajd molim te reci realno ko valja od ih igraca...zeba je dobar na male ostali smijesni...nekazem da Sa ima neku skolu al beze izdvajat nekog ko nema kvalitet...
jamak,zeba,colic,stanic,ramic...da ne spominjem gusu...sve zeljin proizvod,samo sto su pojedinci poslije juniorskog staza igrali u drugim klubovima...ali djeca koja su prosla sve zeljine selekcije!!!
NAPRIJED ,NAPRIJED,NAPRIJED SANDZAJEVO....OOOooOOoOOOOoooo samo Sandzajevooooo !!!
Pametnjakovicu protiv Leotara dva gola ponistena sarajevu a protiv Sirokog jedan, toliko o slucajnosti. Nego razmisli zašto seljo, siroki borac i jos neki imaju tekmu manje ????
ma dabogda sarajevo bilo predzadnje a zeljo zadnji ja sam zadovoljan , eb.em vam slagiranog hoce li odap.et vise st.oko cigan.ska
željina škola fudbala je VEČERNJA škola
a ne znam,, ovo nije normalno da se svi iskaljuju na sarajlijama,, pa di god dođu popuše degenek, pogotovo u hercegovini,,, triba se sažalit nad vama i obećajemo da vas nećemo tuć više,,,, ajde sad malo kme kme
SRCEM UZ HORDE, DO KRAJA !!!
SARAJEVO 3,CELIK 1 bod u gostima kako divan dan :D
neznam kako jedan papak može reći za Irfana iPlišeka da uništavaju klub kada niti ni jedna utakmica nije počela bez 3-4igrača iz škole Sarajeva dok u želji ni slovom ni brojem neigra niti jedan odnosno 0 igrača iz željine škole koja je proizvela itekako dobrih igrača ,,ipak sretno komšije sutra protiv slobode i dabogda u narednih deset godina samo sarajevo iželjo se mjenjali na vrhu ups ma neka ulete koji put velež .,čelik ,i sloboda
nemoj da te hvata paranojaaaaaaaa