Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duga nam je pauza u pm i onda se uzelimo fubala. Volio bih da u petak odigraju na rezultat. Ali jbg, pripreme i dalje traju i za ocekivati je da ce isprobavati neke takticke zamisli. Tako da ce i u petak rezultat biti u drugom planu.
Jesic diktator!
Aha pravi Marcelo Bjelsa
Sve mi je ovo nesto vehto,tolike pare se ulazu i onda se gubi od Maribora.Sa ovoliko ulozenih novaca sarajevo bi trebalo da protutnja ligom i da igra u evropa ligi minimum ili u LP.Steta valjda cemo u narednim godinama docekati da gledamo bar Sarajevo u evropskim takmicenjima.
@Stroj_4 Brate iskreno se ne mogu sloziti sa tobom... Ipak smo mi aktuelni sampioni, jedino mozda reci, da treba malo Jesicu(strucnom stabu) i igrcima vremena dati da se jedni na druge adaptiraju, na nacin igre... Moderni fudbal ne trpi i sigurno da nemamo pravu propustiti niti jednu godinu bez evrope...