Škripari ne dolaze na Koševo
0
Sarajevo se želi osvetiti Širokom za poraze
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra navijam da lištičani izgube i ostanu bez predstavnika za evropu... Bolje Sarajevo nego oni. Kad ne poštuju drzavu- MRŠ U KAMENJAR !!!
Navijac sam Zelje ali bih opet volio da pobijedite i izadjete u Evropu!!!SARAJEVO I ZELJO ne smiju dozvoliti da neki grad od 5000 stanovnika ima bolji i jaci klub...NAPRIJED PITARI I MANIJACI...
ajmo braćo hrvati samo meljite pitarčiće da burek od njih napravimo
Kakvo crno Sarajevo,Široki dobija sigurno.Jest sramota,ali Široki je financijski jači,uređeniji klub i klub koji im bolju ekipu ,a i trenera.Sarajevo grad ne pomaže na adekvatan način,Široki je pun para i vozi za Evropu.
sarajevu nabijeni kompleksi iz kamenjara kad ćete osvojit nešto vi sve vam u ovoj vašoj državi osvojiše srbi i muslimani
mislim da su ove dvije ekipe naj veći prijatelji
I zanimljivo je to da je Široki Brijeg mala općina od nepunih trideset tisuća Hrvata, uglavnom časnih ljudi. Jedni od rjetkih koji ne spadaju u tu kategoriju su mesari Lijanovići, koji duguju svojim radnicima u prosjeku šest plata i pitanje je dana kad će ih netko ohladit. Ljudima je puna kapa svega, pričaju o tamo nekom radu, a ne plaćaju svoje radnike. Dosljednost tih mesara se vidi u tome što su dali podršku jednom projektu od reketara lagumdžije u kojem se pokušava majorizirat jedan narod. I kad taj narod kaže ne volim ovakvu BiH, njihovi susjedi muslimani se \"čude\". Krajnje licemjerje.
Široki Brijeg u nogometu i košarci ima više osvojenih prvenstava BiH nego svi sarajevski klubovi zajedno. I što je zanimljiva činjenica, jedinstvena u ovoj državi, a to je da NIKAD u Širokom nije igrao netko tko nije Katolik. Zanimljiv i istinit podatak. Ili na primjer obitelj Kostelić ima više osvojenih medalja nego svi BiH sportaši zajedno. i to mnogostruko više. Proud to be Croat.
Veoma ružan u huškački naslov ,,Sarajevo se želi osvetiti Širokom za poraze\'\' Mislim da bi trebali malo pripaziti kako pišete i kakve neželjene poaljedice može izazvati samo jedna ružna rijeć.
ustaske kurvice dodjite nam u sarajevo spremili smo vam koktel party haha
usrale se ustase uvijek ste bili zecevi pederska nacija hinjavci tudjmanovi
Hercegovci, evo noći, evo dana, Svi u ime Jure i Bobana, Sa Širokog Bruno Bušić viče, viče, Hercegovci Za Dom Spremni Poglavniče.
Nema sile što će nas porušiti, Ova zemlja ne može se srušiti, Sinove je mnoge pokopala, Trobojnice dok se dokopala.
Hercegovac dok se zemljom šeće, Brijeg Široki više pasti neće, Kako horde napadača čuju, čuju, Hercegovci jima poručuju, Hercegovci, evo noći, evo dana, Svi u ime Jure i Bobana.
Široki je samo jednom pao, I sinove najbolje je dao, Sa lomače njegovih fratara, Omladina Briješka progovara. Hercegovci evo noći, evo dana, Svi u ime Jure i Bobana.
Hrvatska je temelj ukopala, Herceg majka najboljega sina dala, Najžešća je hrvatska postava, Od Širokog preko Tomislava.
Pet stoljeća mi smo robovali, Zbog Hrvatske časno umirali, Za Križ časni prognani smo bili, bili, Pa se nikom nismo pokorili.