Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ULTRAS DYNAMO - HORDE ZLA SARAJEVO!
BORDO NARAVNO .
MANIJACI SU FAKAT BUČNIJI OD HORDI
Ohladite malo sa šupljom pričom! Sve neki stručnjaci. Pustite malo Plišeka na miru. Meni je isto žao Mirze što je otišao, ali smatram da se Plišeku treba pružiti šansa i vrijeme da ove neznalice od igrača prvo nauči trčati 90 minuta, a onda da ih nauči i šta koji igrač treba da radi na terenu. Mislim da za sve to trebe vrijeme. Uprava mora uraditi sve da pojača igrački kadar, a isto tako smatram da je ulaznica od 10 KM skupa za našu Ligu. Ipak nadam se da će se ekipa osvježiti i odmoriti do GOŠK-a, te da ćemo slaviti i u toj utakmici. Sabur, što bi rekli stari ljudi!
CRNI Kralju sta ce Plisek nije do njega..Kakav je on trener kad slusa Denana Ušćuplića ko da mu igra i koliko...Sutra ce ti Dzenin Nuhić,pa Amel Handzic opet igrati a igra katastrofa!!! Ja ne mogu da vjerujem koliko forsiraju ono dijete Suljica a svaki jaci duel gubi pa on nije ni za Sarajevske Bosne a kamo li za FK SARAJEVO...
ako nešto hitno ne promijene bojim se da je sredina tabele jedna realnost.Bio sam sinoć na Koševu,a poslije na tv gledao Široki i Želju.Teška srca moram priznati da su daleko bolji i jedni i drugi od nas,barem u trkačkom smislu.Pratio sam jučer protiv Slobode kako krećemo u kontru sa sedam igrača,a do kaznenog uspije istrčati dvojica.Fizička spremnost je nula u ne znam šta ovaj Plišek u jednoj te istoj košulji radi sa igračima na treningu-užas !!!!!!!
heh koje se rasprave vode sloboda ne valja vako nako sarajevo zeljo sve je to sila pa vidjeli smo tu silu u evropi protiv prosjecnih evropskih ekipa eee dodje jedan izraelski tim odmah panika u sarajevu pa ko da je doso u najmanju ruku porto il neki tim iz liga petice..i sad se ovdje raspisali kako nisu zadovoljni pobjedom 2 1 pa bas mi zao sto vas tuzlanska djeca ne zavise u crno makar bod da su uzeli..
Ko god prati ovu ligu, treba se zapitati o svom mentalnom stanju. Ovo je davno palo ispod zonske lige u Njemackoj, a bolesnici se jos uvijek loze na to...
kolko je zeljo igro?
Zanima me samo sto nema slika cijelog sjevera vec samo tacno koliki je kop ahahahha da se vidi 2000 stolica okolo i 500 ljudi na istoku..jao cemera sestre mi.... sta ce biti kad budete sa Goskom igrali samo ce rezerve biti gledaoci.... i ekipi koja je dovela 2 kadeta da odigraju tekmu i koja se raspada nema za peza vi 2:1 zavrsite :S jadna vam majka na kraju poluseozone necete biti ni 5. Kojasevic moze proci i Torlak..ostali sto se vracaju po 5x u sarajevo ko sto je obuca i ostali invalidi ne vode sarajevo u eVropu ;)
Smajic Izudinu, koji se inace predstavlja kao grobar, bombaš ili PLAVI ODIN, heb.emo svu strumfetsko-iskompleksiranu fA.maliju !
Irfane stidi se ko ti igra u prvih 11...Ofiras nam bolan ime kluba..Reci svom Pliseku da ima par boljih igraca na klupi...SRAMOTA dokle???
Tako brate, nas nivo je lokalni fudbal...200 km gore dole...nemoj samo da predjemo granicu, popicemo 7 golova odmah. Osvjesti se stoko i ne razmisljaj o nama kao o fudbalskoj naciji.
da nije tv - a takvi kao ti ne bi vidjeli grobare nikad... hz davno prevazisli granice ove drzave
manijaci su bučniji od hordi
TO VAZI I ZA TEBE .
MIRZA VRATI SE !!!