Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas vodim prvi put sina na derbi....NAVIJACI a i igraci, i jedni i drugi nemoj slucajno da nam se pos... u cejf....
Svaka cast na komentaru drug. Ja cu da idem sa drustvom na utakmicu. Bolestan san vec 3 dana, ali necu da propustim potencijalni Zubandan. Moj otac je vjeciti manijak vazda bio, svaku utakmicu domacu je isao, bez obzira na posao, sve dok nije pocelo da mu se gadi od bacanja stolica, grupnog psovanja nekome majke ili cega vec ili masovnih tuca, jednom smo na sjeveru Grbavice bjezali bukvalno od tone stolica koje su letjele prema nama, tad sam imao mozda 10-tak godina. Sretno nama, fer i postenu igru pitari zelimo, pa kome opanci kome obojci, ako ste bolji pokazat cete to, ako bude namjestalji, nemojte da bude mi zasluzili, a znate i sami da niste! I da Zeljo izgubi, a vi nas pobjedite zasluzeno, ja cu prvi cestitat. Zeljo za zivot cijeli! TM87 ILIDZA Zeljeznicar za zivot cijeli!
Dva simbola sarajevskog fudbala
NAPRIJED BORDO BIJELI <3
Jebem ti Tv kad nigdje prenosa nema!!!!!!
bezzze... utakmica ko na selu. Željo ima najgore navijače, odmah poslije Širokog a Sarajevo nije kao što je nekad bilo zbog lošeg sastava. Pravi seljački derbi.
..samo da nebude kise...
A na BHT Drina - Široki....a danima razglabaju kako da bolje naplaćuju RTV taksu. O majku im njihovu. Jedina utakmica u sezoni da valja i da liči na nešto i oni nisu u stanju osigurati da se to gleda. Ma da je naplaćuju putem udisaja neće marke dobit, ukidaj BHT sranje...hvala...nek pobjedi bolji :)
imali ko kakav dobar link dajte da se to gleda ...
ima nekakav najavljen na hahasport.com...ima na MojaTV valjda...ako još ko ima linkova ili sličnoga nek nam donira... hvala :)
Sarajevu odgovara i pobjeda i neriješeno dok Želji treba pobjeda. Uz taj pritisak i još na Koševu Željo će imati vrlo male šanse da noćas slavi.
Danas je grad u Bordo obojen
Halo daltonista...
ZORAN KOKOT
hajmooo zeljooooo....pozzzzz iz Sirokog i sretno....daj skinite taj umjetni klub da se ne busaju vise...sve su kupili pa i suce..bit ce vam tesko al srce na teren i ponizite ih...ako izgube one seljacine ce upasti na teren da im drze predavanja da udaraju igrace gonjaju uoravu hahahaha koji maloumnici hahahahah
kakva drzava takav i derbi.
SRETNO BORDO BIJELI Tajna ljubavi zivi u nama u nasim snovima i nasim pjesmama Tajna ljubavi u nama stanuje s nama spava s nama se budi s nama putuje Ref. 2x Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen Ponesi osmijeh svoj skupi snagu svu vjetru povjeri nasu zastavu Nasa zakletva ori se ko grom jedan je cilj jedan je put i samo je jedan dom Sanjam fanfare slavlje najvece jesen blistavu i zlatno proljece Stadion Kosevo nakrcan ljudima i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima Sav je bijeli svijet u bordo obojen Sarajevo
Volim te ŽELjO.
zahvalite Čeliku (Čelik -Široki 5:3) što ste uopšte došli u šansu za osvajanje lige ,
bice gusto BICE 0:2
1:2 Bogdanovic i Kokot