Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi rezultati su mi skroz OK
Sablja malo otupila ? Strasni Joco Stokic hahahahahah
Sloboda Tuzla !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo,Horde,Bog i Carsija
Meni je ovaj sasvim OK !
Ovo je vise toliko providno kad je u pitanju FK Sarajevo.Kad su vidjeli da ne mogu regularno dobiti utakmice, uvode dvanaestog igraca, sudiju.Protiv Slobode prebili njihove igrace i nisu im svirana dva cista penala, a sad protiv Olimpika sude u korist Sarajeva dva sumljiva penala.Sve korupirano, od saveza do sudiske organizacije.Sklonili jednog Usanovica, dosli drugi Usanovici.Nicu kao gljive poslije kise.Sad se onaj smokljan od Selimovica ne javlja kad sudije silje u njegovu korist.
Ovo je preslo sve granice kad je u pitanju Sarajevo. Kad su shvatili da ne mogu pobjedjivati uvode u igru dvanaestog igraca sudiju.Slobodi se ne sude dva cista penala, prebiju igrace tog istog kluba a sad protiv Olimpika dva sumljiva penala. To je nevjerovatno sta se radi u fudbalkom savezu i u sudiskoj organizaciji.Sve korumprano Jednog Usanovica sklonili, dosli drugi Usanovici.Sv
Najbolje je varesanovic je rekao nemoze se igrati protiv 12 igraca a gledao sam pregled cist go olimpiku ponisten.
veceras u Sarajevu se ocekuje temperatura _ minus 7 _
Na podrucju grbavice -7
Treba samo zelju karat
jel to manijaci nisu dobili dozvolu za navijanje,plate od 3 milje su uredno poslane vođama ne razumijem
Sad se fino odmoriti i pojacati pa igrati jos jace u drugoj polovini sezone. Vjerujem da cemo opet slaviti u 2016, samo sto bi trebali mi to brze sve zavrsiti. Trebali bi bjezati od ostalih sa barem +6 kada vidimo kakvu ekipu imamo na papiru. Ali eto, dobro je i ovo, i prosle sezone su nam bjezali sa 4 boda pa smo opet osvojili. A sto se tice OK-ovaca, oni su se davno vratili gdje im je mjesto, 5 mjesto im je sad plafon i najveci uspjeh im je moguci neuspjeh Sarajeva. Pacenici opet postali pacenici. IDEMO DALJE FKS!
Ja euforije,žvaljenje... fatanje .. oko pobjede nad olimpikom a one štrumfove u treću smjenu u raspotočje drito!
Sae' tuzlOk,boli li poraz jos uvjek ?
odovic od zelje napravio sumadinski klub. zeljo bez osima je kurac od ofce
odovic od zelje napravio sumadinski klub. zeljo bez osima je kurac od ofce
Pozdrav sa Mont everesta crveno-plavim...I meni je to sasvim okej...
Kako si glOp mOjkO drOga prOvi tuzlOk !
Edine pušiš mi izduvne gasove...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
čuj sablja, ovo čudo od trenera jedva može imati nadimak i čakija.
Zeljo vise ne kiksa. Za zelju je to normalno stanje stvari. Naslov treba biti: Slavija kiksala protiv Zelje.
molim klix da odvaja vjesti o sarajevu i da ih objavljuje posebno. nisam ja kriv sto zeljini navijaci imaju 12 racunara/
Pitari, jel vas stid? Lopovi jedni, kako osvajate bodove ..
Jesi li prirodno glup, il' treniras?
trenira naporno,to je "zeljino djete" xaxaxaxaxaxaxa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)