Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
levati dopuštate razne komentare maloumnih retarda kao sto je slucaj ovog pacenika iz zapadnog mostara a moj dogovor njemu ne primate.
rvat iz Mostara nabijem ti mamu i gospu i babu na onu stvar...
Ne mogu da vjerujem,Budučnost ispala iz lige sa ovim igračima a mi ih dovodimo kao pojačanja. Svašta !!!
@ENglez Tako je, dosta je vise sa tim virslama , zato i ne mogu da trce :D Samo se zayeebavju i nezdravo hrane... te vecera u svijecama (nije to zbog struje), te neki lonci za nake kobaje ... zdravije bi se hranili u javnoj kuhinji :D Dok Zeljo pravi novi stadion, vi nabavite novu serpu za virsle :P
cenim da će da vas ka..ra.ju u Evropi
@PITAR8 Ma gdje cu biti zadovoljan moj nedime, samo kazem, kako smo 2 uprave promijenili, dobro smo i prošli! Inace, ocekujem da zali.zanoglu i kompanija odu kao i 99% nas, ali kako stvari stoje tesko da cemo ih se rijesiti iducih godina! A ako cemo realno, ma nek\' ulaze u klub i vodi ga ko god hoce vala, samo da Sarajevo napreduje i osvaja titule!
YEBO TE OTAC VOZARSKI .
Zar ti mama nije pricala da je bio kod nje ?
E VALA NEKA NEMA OVOGA KOJASEVICA DABOGDA NIKAD VISE NE DOSAO ( odma razapet koliko je skrt )
ima li zijada blekića na prozivci
nesto vas ne volim previse ali ste najveci klub u ovoj drzavi.
praseee, mamu ti sugavu! HROKKK
SAMO SLOGA TOJŠIĆI ! :D
trenirajte ljencuge jedne, treba vas na masinu za trcanje staviti 24/7 i hraniti samo zdravu hranu koja ni malo nije ukusna. ako hocete da drzavu i narod reprezentirate, onda se zadajte u rad!
pozitva Nemoj mi samo reci da si zadovoljan igrom koju je pruzalo Sarajevo u prosloj sezoni. Drugo mjesto u ovakvoj ligi se i ocekivalo
Ko nam gleda u pete, molim da nam ne pridikuje.