Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravih na TV prava, i tu je dobra pinka zavisi ko je protivnik, a domaćim TV kućama treba tražiti milion za TV prava.
Sa ovakvom igrom i zalaganjem Sarajevo ide u grupnu fazu. Čestitam svim igračima na super utakmici. Ako se vratimo par godina unazad i vidimo da naši igrači nisu mogli izdurat do maximalno 70 minute i onda se valjali po terenu, logično je da je postignut veliki napredak. Ova igra ima i glavu i rep, lijepo momci drže sredinu terena, ima ju ideje za napad svaka čast. Sa ovakom igrom netreba respektovati nikoga. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE! PS. Prolaz u grupnu fazu 1 000 000 Eura Svaka pobjeda u grupnoj fazi 150 000 Svaka nerješena u grupnoj fazi 70 000 Plus tri domaće utakmice sa 25 000 - 35 000 gledalaca = cirka 900 000 - 1 000 000 KM Treba momcima dati debelu premiju kad se plasiraju u grupnu fazu.
Mi smo divovi ,svako nam je plijen, naš je cijeli svijet u bordo obojen
zna li ko sto je bio ovaj prekid na Dinamo Bukurest - Slovan Liberec?
Izgleda da se ni uzvratna utakmica neće prenositi na domaćoj televiziji. Još je već šteta što ove godine nema prenosa utakmica Bundes lige.
da se plasiramo u grupe,ovi bi manijaci izumrli ko dinosaurusi.nebi im odgovarala klima nikako heheheeh
HALO MISHEVI,PUNO KOSEVO A VI IGRATE S FOJNICOM.-NEKA NAM ZAVIDE ;NEKA NAS NE VOLE;MALI zeljo,MALI borac,MALO posusje...NE DAJ BOZE DA SE PLASIRAMO U GRUPNU FAZU;CUM BI RADIO KO DRAGSTOR
sto,smetaju ti mozda posteri?ili vise volis medijski,preko TV da se \"dozivate\",ono da sami sebe lozite.jedino vas tamo mogu pohvaliti!!!
Hehe što su smijesni ovi tkz Manijaci ... Pravi manijak nece otici na utakmicu sarajeva a pogotovo ne navijati !! A ove došlje sto pricaju da se navija za sarajevo kad igra u europi heheh ... mrš na selo mamu vam j.ebem A vi pitarcici jos lijepite one postere svi na sjever : ) ....
Haj ga malo mačak
Cestitke od srca,momci samo naprijed,Mostar Vam zeli uspjeh
Ma Seljovci su svi isti, ja to uporno pokušavam reći, i nema tog štrumfića koji nama iskreno misli dobro. Zato, NE ZOVITE IH MOLIM VAS na naše utakmice, nek idu na jug ako im se gleda samo nek se nose dalje od nas. Koji će nam oni ku.ac?
@plava krv koji newcastle utd, onaj što je ispo u drugu ligu ili si možda mislio na manchester utd, njega se sjećam:))))
ma dobar rezultat. treba se nadigravati u revanšu nema se šta izgubiti.
cestitke .. svaka cast ..