Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da gaji napadacki stil kad je sa memli strane,djete ovog grada i nije pichka!Dzeno puna podrska od komsije sa juga!
podrzite ovog covjeka. Vasa uprava je opasno krenula sa srbaniziranjem i hrvatiziranjem ekipe, cak i trenera traze po srbiji i hrvatskoj pored toliko nasih kvalitetnih. Da li su to kompleksi inferiornosti pa misle kako je tudje bolje a nase nevalja ili je nesto drugo ja ne znam. Znam samo da jedan jedini bosnjak igra u prvom timu Sarajeva. Ako mislite da je to slucajno onda ste naivni. Ja sam za multinacionalne ekipe u svakom slucaju, ali kako je nesto multi kad nema bosnjaka u ekipi?
Rekoh nakon prve utakmice i zalaganja da covjeku treba ponuditi ugovor. Covjek je hordas, Husrefov pravi nasljednik. Ovakav trener nam je trebao, mlad, perspektivan, nas. Svaka cast !
Dzeno majstore,Horde su uz tebe!!!
Dzeno, vjerovao sam u tebe od pocetka! Sretan sam zbog tebe, Bandovica, Dupovca i Radovca, jedinih Sarajlija u timu!!! Dekan Radzo dijeli diplome kao kifle. I Konakovic je polozio 10 ispita za 3 dana. 90% nasih politicara su dobili diplome i magisterij za dvije godine. Raspitaj se na sveucilistima u Travniku, Sokocu, Kiseljaku, Foci,.. Mozda bez nocenja sve to kompletiras!! Nazovi Bihac i pitaj jednog od 14 ministara ko je veza u Srbiji za kuovinu istih. Posaljes opunomocenog rodjaka da je donese da ekipa ne bi trpila! Ili, da se uclanis u Stranku NE Deokratskih Promjena ili Stranku NE Demokratskih Akcija i dobijes diplomu na peskes! Sretno prijatelju! Zbog tebe cu doci na Kosevo poslije 6 godina!!
Sve dok naši budu tražili da im stranci rješavaju probleme, i ne budu dali domaćim sposobnim i pametnim ljudima da urade posao koji znaju i mogu, dešavat će nam se stvari kao što se dešavaju sa FK Sarajevom i sa mnogim drugim sportskim, privrednim i drugim subjektima. Mislimo a ko dođe strendžer da će nam pomoći da se dignemo! Strendžer nije došao radi nas nego radi sebe. I to je ta pogrešna politika koja se vodi već haman 20 godina. Dok je bilo "Tuđe nećemo, svoje ne damo" nešto smo mogli i imali, a sad kako "Svoje ne cijenimo, tuđe tražimo" upadamo u sve već 'vnago'. Pamet u glavu.
covjek uopste nema polozenu A licencu? kako on moze biti prve trener neke ekipe? to je samo ovdje legalno :)
Odjebi slinavac !!!!
sto su se prepali... hajd, pusticemo vam, ako nama ne bude trebalo...
DZENAN USCUPLIC JEDAN JE OD NAS ! SARAJEVO DO GROBA !
đeno zavrsi taj ispit 30 milja je i postani trener nek i navijači pomognu nek se to pogura nije frajer pri parama,dajte nase ljude,imamo i mi pametnih i hrabrih ljudi,sarajevo tek sad pokazuje snagu i biće zajebano protiv mog želje
brate ,bio sam na stadionu danas, svaka čast momci zasluženo! prvo poluvrijeme su bili malo bolji ,al drugo lopte Travničani lopte nisu primili!! po meni Jajalo najbolji
ja sam poslije praza u prvom kolu u zen ici protiv celika ,rekao da treba jarniju dati otkaz,a tek sad mi zao sto se to nije desilo,gdje bi bili sad
Dobar je Uscuplic bar je raja pozz komsije
kako je moguće da isti tim s jarnijem ne može dati gola, a onda jarni ode i sarajevo daje golove ko na traci. logičan zaključak je da su igrači svjesno bojkotovali jarnija. to je posebno bilo vidljivo u utakmici protiv rudara u prijedoru. sramotno od igrača.
A nema to ništa s tim što se šatro grupa psihloga dovela da ih dovede u red?!
ako je do toga mogla ih je dovesti i kad je jarni bio u klubu. meni to liči na sabotažu jarnija, e sad od strane koga????
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
To Dženo pitaru stari
dzenan uscuplic jedan od nas :)
Bravo za Dženu on je ponos Bistrika!
Pitari, zacementirali ste 4. mjesto koje vas vodi u qurac, a ne u Europu! I dalje cete po obicaju gledati Zelji i Sirokom u ledja.
haj ti idi tuci zastitara na jugu...mani se teme o nasem klubu...
Seljo u Evropu moze samo busem !