Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ste vi balvani pa ovaj lijevi je dres napolija, dok za ovaj desni ne znam uglavnom nisu zelje i sarajeva a vec pocela prepucavanja ahahahaha
LAZAR POPOVIĆ JE NOVI FUDBALER BORCA IZ BANJALUKE! ALEN AVDIĆ ZAVRŠIO PROFESIONALNU KARIJERU! NAVIJAČI OVA DVA KLUBA MOGU DA SE SLAVE!
LIJEPO OBADVA IZGLEDAJU SAMO ISTO BI BILO BOLJE DA FKS-OV NEMA PRUGE NEGO DA JE JEDNOBOJNI SA PONEKIM BIJELIM DETALJEM
Bolje da je moja komsinica Mejra sašila
koja qrcina od portala.... samo copy paste... sabani jedni
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu!
Jel bilo muški dresova....?
Royal??? Jel im ovo Kajevic skrojio
De bolan dodji malo sebi, ko smo to mi fa nosimo adidas ili nike, ko je zeljo, a ko sarajevo....nama sigurno poznati ali evropi sigurno ne.Gledaju nas sto gledaju neke tamo tbilsiji ili mozda neki iraklis.
Pa kad ce nasi timovi stvarno poceti nositi Adidas,Nike,Puma...itd ali ne sezonski nego kad ce da dobiju duzi kontrakt,nemogu vjerovati da su non stop neka trecerazredna imena,nije sve u novcu crni ZELJO,kad vise,j....vas legea,macron,traktor,,,bla-bla...jel vas to odradzuju distributeri iz hrvatske....sto ne obuku dinamo u macron,,,,koja ba italija sve se to pravi u vartexu za balkansko trziste...uzmite UMBRO pa makar dzaba,mani se legea,macrona,sarbona,cirkona.....ZELJO crni ZELJO a i pitarcici sta li su sj.... sa NIKE....ne brukajte se nije ovo kosovo ni zibambve,ovo je THE ZELJEZNICAR!
e bolje je ljeto... e bolja je zima... e bolje je ljeto... e bolja je zima...
\'Ono što odmah \"upada u oko“ jeste da su dresovi bordo boje.\' Nemoj zezat\'.
lijepi su dresovi al avdić je loš centarfor kao i lazo iz želje!!!vala da im daš i adidas i kappa džaba!!!klocevi
Royal Antwerpen Royal highness Elisabeth II
pa ko jos nosi ove Royal dresove sem Sarajeva?
@katastrofalno Covjece jel vidis ti da su ove slike samo ilustracija nekih dresova koje su do sad proizvodili ovi proizvodjaci...vidis da je na plavom grb Napolija, sto znaci da to NIJE BUDUCI ZELJIN DRES, niti je ovo buduci dres Sarajeva...
Nadam se da će novi dres Želji donijeti uspjeh u europskim takmičenjima.Forza Željo...