Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bossniak kad se vec drzis teorije o nekim Bosnjacima iz srednjeg vijeka cemu to \"mi smo vas hranuli\", Turci i Austrijanci su ovaj ili onaj narod hranili stoljecima ma hajde upadas sam sebi u rijec, daj se odluci jesil tursko kopile il si potomak bosnjana iz srednjeg vijeka haha
nemate vi pojma sta govorite, cak vam i povijest ima vise strana trenutak ste potomci Turaka, trenutak ste potomci \"dobrih Bosnjana\" koji se btw spominju samo u izmisljenoj bosnjackoj historiji, em ste potomci bogumila ( oni su bili sekta, krivovjerci katolici a ne narod), em ste Bosnjaci od 1993. naravno, a ti bosnjaci su potomci muslimana iz 197x. smijurdija od naroda, Hrvatska je dapace priznata 1991 kao SAMOSTALNA drzava, takoder zaboravljas da Bosnjaci nikad nisu dobili SVOJu drzavu niti ce je dobit i vi nemate drzave , nit imate povijesnih osnova za to, Hrvati su i u jugoslaviji imali svoju drzavu u sastavu SFRJ, kao i uvijek nemate pojma o cemu pricate jer su vam nafilovali mozak tako ne znate ni davat argumente vec sami sebi update u rijec. Amen ( i tako neka bude), zapravo vec je tako i nista promjeniti ne mozete xD lijepo Pavelicevo cvijece :)
VOLIM TEE ZRINJSKI !!!!!!!!!!!!
ma vi ste samo napaceni mu.sli.manski narod jadni vi de malo zaplacite pred europom joj jadni mi jao jao jao kuku nama sta nam rade Hrvati!!! fuj gamad jedna bez povjesti i kulture samo tude uzima te za svoje (zastava,grb, vjera jer vi ste ili katolici ili pravoslavci,....) pa sto ste tako jadni daj reci te nam pomoci cemo vam da cemo vam za KAFE!!! jos vi puno morate baklave pojesti da bi bili dostojni muslimani !! a dotle moze te se prikloniti nasem trecem entitetu koji ce da dode skoro!!! a dotle ZDS Ultras Mostar!!! sarajevo ispod trebevica bi ces opet Ante Pavelica.....
online Hooligans hahahah
sarajevo je obicna nerazvijena siromasna selendra u kojoj ljudi prezivljavaju iskljucivo jeduci jela smlacena od brasna, loja, vode i soli.
horde zla, bolje reci: horde gladnih kljukusara.
ispadose kljukusari. za vas su samo kamile i hvatanje ovcijeg mjeha. siromasne loje.
e ja cu da vam kazem šta znaci ime škripari škripari su ustaše koje je udba poslije rata ganjala po hercegovačkom kršu a ovi se sakrivali u uvale koje se zovu škripe pa odatle ime navijaca velikog kluba\"\"siroki\"
to znaci da kad vam ga mamama i sekama zaklamfaju da sve skripi i otuda doslo ime. ako ne vjerujete pitajte mame i sestre :)
hahahahahahahahahaha bosnijjak bravo na toj najnovijoj teroji, nasmija me pravo. i sta je bilo kad si se probudio?? tata ti se prislonio uz ledja, ha??? hoce to hoce, babo li ga njegov poturceni hahahahahahahahahaha
zna li ko sta znaci ime navijaca sirokog
\"Hrvat i srb\" su azijatska imena i to je dokazano. Niko ne zna sta to znaci i samo se nagadja. Otpadnici od bosanske crkve tj knvertiti u rimsku tj bizantsku vjeru su ta imena prisvojili sebi i poceli to koristiti kao ime za narod a odnedavno i za naciju. Vi nemozete biti nacija kad nikada niste bili realan narod. Nacija je samo visi oblik naroda. Jedini historijski narod ovih prostora su Bosnjaci, te prema tome i nacija. Vi se promovisete od svojih gospodara kao \"nacija\" jer vjerno sluzite i jer ste njihovi , dok se mi unistavamo jer smo samo svoji , tj. realan narod i faktor ovih prostora. U tome je velika razlika izmedju vas i nas. Volim ja svoju \"sirotinju\" jer je moja nego \"vase \" poklonjeno \"bogastvo\". Nije lijepo da nas vrijedjate jer ipak mi smo vas stoljecima hranili i bili vasi dobri gospodari....Vi ste od nas nastali i taj proces se i danas moze vidjeti npr. Kustirica ovaj Jeremic itd. sve otpadnici. Tako su i vasi preci nekada jednostavno otpali od nas.
Zasto srbi nisu katolici a hrvati pravoslavci?
....i jos nesto tu bistu zapravo necete praviti vi jer ste fukkara jer mrzite katolike a one druge da i ne spominjem vec oni koga je Papa predstavljao, malobrojnim preostalim Hrvatima katolicima u sarajevu. sta vi turci i poturice mislite katolicima i Papi bilo kome rjecito govori pokusdaj ubojstva u atentatu na tog istog Papu Ivana. Ukratko, (nama koji nismo poturceni) ne dao nam Bog sta nam vi mislite i zelite. Jel tako il nije? Budi posten pa reci. Nemojte nam se prodavat kao da ste fini kad je obratno... zli i podli