Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBE...
Sretno veceras momci da izbacite ribare. HZ
uhuhuhuuu bombr
Moze li ikada ova jebena BHT tv prenositi Sarajevo ? Jebo im Siroki mater u picku !!!
Pola evropskih gradova nema 2 kluba u prvoj ligi. A kod nas samo Mostar ima 3.. Ako mislimo ista znaciti u evropi, treba smanjit klupski fudbal na maximalno 7-8 ekipa u premijer ligi. Koncentrisat talente i dobar materijal na jedno mjesto, neka bude nesto kao "United". Ali eto, sanjam... (Forza Velez)
london ima 6 prvoligasa,svi veci gradovi imaju po najmanje dva prvoligasa
London ima duplo vise stanovnika od citave BiH.
Ja mislim da samo Sarajevo ovde juriša...
koliko je keljo igrao hahaah
Nas klubski fudbal je stvarno nisko pao, neki Metaurg izbacio Zelju a Maribor Zrinjski...., od kako je Tan preuzeo Sarajevo mozda bude nekih pomaka barem sto se Sarajeva tice. Ovako ostaje nam ova poluamaterska liga koju niko negleda I neprati.
Gledaj samo bombasticnog naslova. Kao da su klubovi iz samog vrha svijetskog fudbala. Cream de la crem :)))...i kad ih tamo neki amateri otresu ko slinu onda počinje kukanje. Malo realnosti ne bi škodilo !!!!
HZ KOSEVOO
siroki na BHT, Sarajevo na FACE TV ( jedva ), a Zeljo kao da nije ni igrao...najedem vam se ljepseg pola
Slažem se sa tobom. Nisam Manijak ali je sramota to što nije bilo prijenosa.
Nece Selja niko da prenosi, sto li...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)