Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitna 3 boda!
Tuga i žal ostalih klubova za Ješićem.
Komsiluk cestitam na pobjedi jer ste skarali Radovanove izdajnike :))
Cestitke za zalaganje pa i za igru, samo mislim da bi kapiten trebao puno odgovornije da igra. Niko nije iznad kluba. Jedan je Pape pa je igrao za ekipu.
Duljevic daleko od toga da nije igrac ali realno sasvim prosjecan igrac bh telekom lige i koliko god sa radoscu sam gledao njegov nastup za reprezentaciju i ocekivao cudo on jednostavno precesto da bi rekao da je slucajno jer svakom se desava ali njemu vazda noge se ispreplecu i sut kao u petogodisnjaka, nekako izvalja onu loptu sjebe i sebe i protivnickog igraca i na kraju sjebe sve nas koji ocekujemo da ce nesto uraditi a on tako skromno i jednostavno samo nas sjebe i nista vise..
Gdina Hurtica ni slucajno sa klupe dirat!
Meni je ovo ..OK..ode Borac sijat strah i trepet u 1.ligu PC-a,
Od mene manijaka- iako ste pobjedom sada ispred nas, nikad mi niste bili draži. Hvala pitari...
Svaka cast pitari nek ste gurnuli ove ckepi nacionalisticke stepenicu nize.
I pobjedili i prebili ih, super
TAJ DAN I KAFA IMALA JE ČUDAN UKUS NISAM VJEROVO DA ĆEŠ DOĆI NISAM BIO SIGURAN U TO TAJ SAT VREMENA S TOBOM PROVEDENIH DOSAD NIKAD NISAM BIO SRETNIK NISAM ZNAO ŠTA JE TO PA KAYE POŽURIIIIII I NE DAJ NIKAD VIŠE DA ME DRUGA LJUBI I NE DAJ NIKAD VIŠE DA SE DRUGA PORED MENE BUDI BUDI LALALALA TAJ DAN DA NISAM TEBE SREO GDJE BI BIO KO ZNA I OVO SRCE VEĆ NA POLA TI SI SPASILA TAJ SJAJ U OKU KADA TREPNE SVE MI REKNE TVOJ SAM BEZ IJEDNE RIJEČI DA MI KAŽEŠ JASNO JE KO DAN PA KAZEEE POŽURIII I NE DAJ...
volimo te Sarajevo, već godinama...
Borac zdrao druga liga zdrao
Ni srbijanci im nisu mogli pomoci. Chetinari mogu samo shasharke skupljati.
Vlahadijo iz BL, MRŠ u drugu ligu!!! SVETINJA 1946!!!!!
Hurtic tri tekme ,tri pobjede
Koja je treca? Slavija, borac i ?
@hamo22 prijateljska protiv Toska "P :P