Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puče petarda na Koševu :))
p.s. bravo komšije nek ste i vi nagoozili levate u zvorniku. živio glavni grad!
HARE- OBUCA MAJSTORE HORDE SU UZ TEBE !!!
naprijed željo ljubavi moja!!! čestitke fk sarajevu takodjer!!! posebno mi je drago da vidim da i ostali sugradjani podjeljeni na dva kluba čestitaju jedni drugima,era blekićevih papaka i slicnih sa grbavice nestaje prava raja ostaje jos samo da olimpic uzme danas hocemo derbi ko nekad,pa nek bolji pobjedi!!!
Konacno je Mirza shvatio da je Haris Handzic u formi...Prosli put 5 min protiv Buducnosti i ponisten cist gol...Sad 20 min 1 gol +cist penal nije sviran nad njim..Momak je u extra formi...Mirza AVDICA zadnjih 20 min a HARE od pocetka neces se pokajati vjeruj.....ALI.....
treba sad uzet pare na kladionici ...zrinjski se izvukao , borcu zeljo prijeti...kupio je borac barem bod !!!
Za ovog zohara pod nikom \"Banjaluka.\" Ako se ista raspada, onda je to medzunozje tvoje mame.
ŠTO SU SE BANJALUČKE P...E PREPALE ZNAJU DA ŽELJO NEĆE VIŠE NIGDJE IZGUBITI DO KRAJA A ONI POČEV OD SUTRA GUBE I U TZ,GRADACCU,PRIJEDORU,GRBAVICI....ŽELJO ŠAMPION!!!!
Taces ti majmune, mrs na veseli mrs
MIRZA ODLAZI....nasmijan u svlacionicu..
Ebiga Dzeko ipak ce Begic prvi biti BiHovac na Vembliu ili ces uci ovih 7 min sto je ostalo
Prvi put u zivotu cu sutra drzati fige Svinjskom... Fuuuj ali chede su chede. Bile i ostale!
fol nisu znali kad je tekma? zar ne? hahahah
velicanstveno izdanje hordi u brojci od 40 ljudi
steta sto su ove slike sjevera sa pocetka utakmice,kasnije se brojka uduplala.
HORDE ZLA SU UBILE VEDRANA SAMO ZATO STO JE HRVAT =( JA SAM TUZAN ZBOG TOG
banjaluka: DzABA VAM SVE BAL.I.J.A.N.ER.I, TITULA IDE U REPUBLIKU SRPSKU...nije da nam treba titula drzave pred raspadom, kao sto nije trebao ni kup ex-Yu Hajduku 1991, al\' et\' cisto da dokazemo da veze s zivotom nemate... TI SI BOLESTAN i JADAN!MAJMUNE