Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSANSKI SINDROM. Haman neko nije igračima isplatio obećane premije za prošlo osvojeno prvenstvo. Nakon toga su jednostavno izgubili ELAN da ispunjavaju Murinjove genijalne strateške zamisli ! :)
Da li iko od ovih pijanih milijardera razmišlja da u ugovor sa trnerom ugradi klauzulu o mogućnosti davanja otkaza treneru bez ikakve naknade ako npr. izgubi 3 uzastopne utakmice. Ovako je logično da trener nikad neće sam dati otkaz i odreći se ovolikih odšteta.
pa jes s tim nasim balkanskim razmisljanjem i vodjenjem kokosarskih firmi, mi bi i britaniju zavili u crno....da bi drzava bila bogata mora postojati veliki tok novca...a veliki tok novca ne postoji snizavanjem plata i kupne moci!
e duge historijeee
A za*ebo vas je ko nijedan drugi trener u historiji vasih trenera.