Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je smijesna ova brazilska liga, najbolje svjedoci ovaj Neymar.... Nije se vidio na Olimoijadi, kad su ga pravi igraci cuvali. Dodje u Brazil odmah eurogol. I onda se Pele fali sa svojih 1000 golova u toj ligi, i govori kako je najbolji svih vremena. Pi*ka koja nije smjela doci u Europu.
Dakle, Neymar igra za ekipu koja u 17. kolu bilježi tek treću pobjedu?
al što me nervirajui na kraju sa ovim firaunskim plesovima
Isto Said :)
Isto Huseinovic
jesu vise naporni sa pumpanjem neymara frajer tezi prosjek, malo odskoci od prosjeka nekim cirkus potezima...vidjeli smo ga na djelu protiv bosne, i na olimpijadi kad je fulio sa metar udaljenosti preko gola. stalno neki hvalospjevi, a jedino oko cega vodi racuna je kokosja frizura i plazenje jezika... ok caruje po brazilu, al je toliko ocito da je to brazilska medijska masinerija da naprave od njega cudo pa ekipe ocito pustaju da radi sta hoce samo ne bi li ga dobro tusnuli...nije mogo prdnut pored odbrane barcelono! naporni su vise, neymar ovo, ono...lukaku je za njega izmislio sut na gol!
Cisto da se zna da je uvidom u IP adrese ustanovljeno da je Bordo.odin zapravo P.I.P.O. koji je takodje glumio pame.tnjakovica... :) vidi nas par sve ip adrese na klix.u pa tako da se ne mozete kriti tako lako :)
Dobar go, mada nista specijalno