Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda bi neko i razgovarao sa ovim stranim trenerima, da u NFSBIH barem neko zna strani jezik
More him Pape prevodit,za simbolicnu nadoknadu!
baka će s njim pričati na engl.jeziku
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Santini ili Magath. Bio sam protiv stranca ali kad vidim ko su preostali kandidati...ovakav izbor bio jedini logičan u ovoj situaciji.
Ma joj, englezi izmislili fudbal, pa im opet jedan Italijan vodio repku... nekada treba biti svjestan prilika... ha ja...
Bar kod njega nebi Tinovi i Avdije igrali. Ovaj bi sebe gledo i uvjek najbolje na teren slao.
ovaj 8 godina nikog nije trenirao!!! -> Wikipedia
vjerovatno najbolji izbor od svih punuđenih kandidata pa i od halilhodžića. ako savez propusti ovu sjajnu priliku i ne odaberu santinija dokazat će da su obična banda koja gleda samo svoj interes. ako nas jacques santini ne odvede na ep, neće niko.
8 godina nije radio kao trener!!!!! gdje ti je on najbolji izbor?!?!?
u poređenju s ostalim kandidatima santini je za njih murinjo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze Santini.
" o navijačima priča cijela Evropa" :-) Skromno, ne moze skromnije. Ko onaj sto kaze "Cempres viti, cempres ponositi, Ajso, duso, ljepsi smo ja i ti!" Da neko cita samo klix, pomislio bi da je san svakog svjetskog fudbalskog strucnjaka da vodi reprezentaciju BiH, najbolju reprezentaciju svijeta, sa najboljim navijacima o kojima sa odusevljenjem prica cijeli svijet.
Ako hocemo na nivo evropskog fudbala treba nam neko iz evrope a ne jad sto se vuce po bosni bez posla
samo njemca dovesti. g-din Felix Magath
Dobro si zapazila. Jbg, moj konacni odgovor, Felix Magath
Da sada vidjoh da si deckic. Ma ta ja znam, Njemacka skola je to. Ako je mogao sa Dzekom, Misketom i Grafiteom da osvoji Bundesligu moze i nas odvesti u Francusku. Dosta igraca nam je poniklo u Njemackoj, pa bi to bila dobra kombinacija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rajevac dolazi u obzir samo ako obeca da ce BIH odigrati jednu u Banjaluci,prijateljsku sa Nigerijom
RAJA STA VIDIMO? VIDIMO STRUCNJAKE KOJI PREPOZNAJU POTENCIJAL IGRACA I NAVIJACA I NE BOJE SE DA ULOZE U SVE TO I SVOJ UGLED. MAGATH, SANTINI ... (A Pape nam je pricao kako on ima ponuda i ponuda ...) - KAKO BILO DA BILO IZBOR POSTAJE SVE OZBILJNIJI I SVE ZANIMLJIVIJI. I DAJTE DA VEC JEDNOM PREPOZNAMO KVALITET, ni po babuki ni po amidzama.
A šta fali recimo ovom? Ili da se na nama uče naši bivši asovi?
sto nam ga uvalise jebeni bh-fanatikosi. sad ce srbi progurati svog kandidata - kvalitetnog strucnjaka koji je sasvim slucajno srbin. vec gledam Rajevca kao selektora repke.
Tebi je valjda bitno da je musliman pa makar se zavao i Safet Susic. Ovo je vec balijski nacin razmisljanja.
Ni Bosnjak, ni Srbin ni Hrvat! Tri plusa u startu! Pogledajmo CV: http://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Santini Bolji i od Vahinog ! :o))) Zna igrace, prvi od svih koji je prepoznao i navijace. Vidi mogucnost kvalifikovanja. Naravno, zasto da ne? Vrijedi pokusati. (Kad som mogli s Papetom, as ovim bi mogli biti hit EP) NEMAMO STA IZGUBITI!!!
zar ima normalnih komentarosa na klixu, svaka cast za koment! :)
http://www.transfermarkt.co.uk/jacques-santini/profil/trainer/1647
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pape bi reko "momak ti si ovdje zaluto izgleda..."
Bosno ljubavi moja koliko te dusmani mrze opet nemogu protiv tebe jer ti si rana za mnoge u u dusu ih osvajas za tren jedan ovaj bi da dodze da ostavi sve u francuskoj radi cevapa i dobrog bureka .Druze francuz BiH je zemlja kao nijedna druga ima nesto sto nijedna zemlja sa svojim bogastvom nece imat a to je dusu koja uvjek svakoga siroko prima ..
hej santini , koji si sada pa ti.
Steta, majstore, sto se ne znas sluziti Internetom. :o((
Mrki, Mrčo... avetinjo...