Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad dosadnija svabska Liga
Nogomet je dosao dotle da kad bi sastavili ligu od 20 najboljih klubova evrope, za titulu bi se gledajuci rezultate zadnjih 5 godina vecinom borili Real, Barcelona i Bayern...
tako i jest na zvanicnoj uefa listi. atletico je isto tu negdje pri vrhu. ali i arsenal u ligu najboljih!
najbesmislenije takmicenje, poslije skotske lige naravno
Mia San Mia
Metu ljudi sve redom.
Jos malo o Dortmundu, komplet upravu smijeniti. Dovesti Sammera na mjesto sportskog direktora(lik je bio najbolji igrac svijeta, osvojio ligu prvaka, evropsko prvenstvo, bundesligu kao igrac i kao trener, tripletu kao sportski direktor...). Dovesti trenera kalibra Kloppa, Tuchela, Ancelottija, Mourinha. Otkupiti Batchuaija, i dovesti stopera svjetskog kalibra. Imaju pare, neka rade a ne samo Bayern krive za sve.
@CikaFajer Da, ali su sa Kloppom igrali i finale lige prvaka, te zadnji put osvojili bundesligu. Tada je vrijeme bilo za razilazenje, doslo do zasicenja. Ali sad kad bi se vratio, bila bi to druga prica, uz novu upravu. A Tuchel je neki dan objasnio sto je otisao, nisu ga oni otpustili. Covjek trazio da se utakmica sa Monacom odgodi na par dana zbog napada, a uprava odlucila da se igra dan poslije napada.
@opp A imali su sastav barem za 1/2 finale CL, mogli su proci Monaca, i u polufinalu bili bi mnogo bolji protivnik Juventusu nego sto je bio Monaco. BvB je i kup osvojio sa Tuchelom.
Kakva sezona. Nakon otkaza Ancelottiju i zaostatka od 5 bodova za Dortmundom, dosao je kralj Jupp, poslozio stvari i Bayern melje. A Dortmund zaradi silne novce od Dembelea i Aube, nikog ne dovedu. Otpuste trenera, dovedu drugog koji je u Kelnu dobio otkaz. I onda im Bayern kriv.
Nije baš ni da imaju neku konkurenciju, ne umanjujući ni sekunde stručnost Heynckesa.
Ubise kruharu u njima