Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde ajde ...nasa vojska sa 31 ide u penziju...sta bi ti da do 40 igras, pa nisi Javier Zanetti
dodji u zelju hasane !!!
Vidim ima normalnih ljudi koji isto tako govore da je hans (hasan) uhlljup seljacki.... a ovaj sto je meni gramatiku ispravljao ovaj strucnjak nogometni moze samo da mi polize ova znojna m..u.d.a dok ti zubi ne ispadnuuu strucnjak.... A hasan nek ti mamu j.e..b.e bolic baljic kodro barba dzeko spava i ta ekipa nadarevic to je igranje sa srcem za reprezentaciju ajmune j.e.b.o ti hasan seljo familiju
vazna utakmica za repku, kaze baho salihamidzic povrijedjen nije dosao ugrati, mi zijanimo, hasan dva dana nakon toga nastupi za bajern u ligi prvaka. Dobra povreda nema sta, uglavnom navijam za zelju od rodjenja dakle nekih 30 godina imam staza na tribinama nikad ne bih vise krocio na grbavicu ako bi ovaj seljak dosao u zelju, a sto se tice ko je uvijek ginuo i nikad gdje da se igralo odbio drzavni dres to je elvir bolic i njemu ide kapa dolje a ti moze sga i meni i bolicu famflati, i spahic mu je dobro pokazao gdje mu je mjesto mars napolje seljacino kad ne gines za repku srcem nego se manekenises,
jedna obicna, nikada ga nisam volio mrzio sam ga, sto je folirao i nikada nije igrao za bosnu srcem, igrao je za repku kada mu je trebalo da osigura mejsto u klubu, a ne kao sergej barbarez koga je tadasnji njemacki selektor bertie vogts molio da igra za njemacku ali barba je srcem igrao za svoju bosnu, jedan je barba i bolic i svakako kodro hasane otpadu ljudski nisi dostojan ni tako velikog imena koje nosi sljamu ljudski jesu li ti ono djeca spanjolci ili njemci
idi u jablanoci ina jezero odmaraj dostaje vise
pogan najveca,majku mu j.e.b.e.m da ga vidim u Sarajvu pljuno bi ga....
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
Haso se izdigao iz svog selja.kluka koji je vladao u repki tada, njega će jedan Spahić šamarat u svlačionici i prijetiti. Brazzo se ponio gospodski i okrenuo i drugi obraz mangupu da ga udari. I kunite se u Spahića, izgubili smo jednog vrijednog igrača, kojem su zviždali na opraštanju. Dok su isti izgjegavali gostovanja na kojekakvim Farskim otocima, Hasan je ginuo za dres uvijek i taj njemački mentalitet mu je donio ono što jest i bio IGRAČINA, a ovaj šminker iz Sevilje je pokazao koliko vrijedi sa 47 primljenih golova iza svojih leđa u španiji. Od srca ti želim sve najbolje u životu Brazzo i ne vraćaj se ovamo, iako bi te volio vidjeti u jedinom Željezničaru. :-)
Hasane pusigajaranu cigo...
ON JE JEDAN VELIKI PAPAK, SAD GA JE POPUŠIO, I NEKA JE .
spahic je hasana otjero iz repke, onaj maneken, konj....gdje su bili ovi igraci kad je hasan igro...
Ne kontam šta ovi današnji \"manageri\" misle. Da jedan veznjak u 15 utakmica treba da postigne 26 golova ??? Hasanu svaka čast.... i sretno na zasluženoj \"penziji\"
@edo Ne znam kako si uspio napisati komentar sa toliko pravopisnih grešaka...Nevjerovatno! Što se Hasana tiče, mislim da je Magath poludio, 15 nastupa, 4 gola je odličan rezultat za jednog veznjaka, pritom Hasan ima najveći procenat uspješnih pasova...Nevjerovatno!!!
Predji u OLIMPIC HASO :D
E kretenu moj Dzeko je bolji od njega nego ikad sto ce biti Hasan da jos 6 puta zivi nece Dzeku stici kad uzmes u prosjek koliko je golova dao u kojim ligama je bio najbolji strijelac i uzmesjos u obzir da je mlad i koliko jos moze napredovat i sve ti se kaze samo ko je najbolji igras u istoriji BiH!!!!!
Puno vise postujem njegovu odluku da jednom zavrsi reprezentativnu karijeru nego onih koji se vracaju po 17 puta u repku. Ako si dosljedan, kao sto Hasan jeste, takva odluka se samo jednom donosi. A koliko voli svoju zemlju pitajte djecu iz Zenickog doma za nezbrinutu djecu, vecini je dao krov nad glavom. A koga on zeni i kako mu se djeca zovu, to je samo njegova odluka i niko nema pravo da ga na osnovu toga ocjenjuje kao covjeka i sportistu. Ako su bolji igraci oni koji nisu nikad nista osvojili ili su osvojili neke manje lige, ali nikad Ligu Sampiona, onda je i Bosna bolja od Brazila.