Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste pegle vise sa tim Casillasom, ko da je Pejgambera (nek mi Bog oprosti) stavio na klupu dvije utakmice, a ne golmana. Kakve veze ima sto je bio rezerva dvije tekme, Ronlado stari, ovaj Ronaldo, Messi, Rivaldo, Ronaldinho, Messi, Beckham, Kahn, Maldini, Raul, David Seamen, Walter Zenga, Del Piero, Puyol, Roberto Baggio, Buffon, Franco Baresi, Fernando Hierro, Tony Adams, Ibrahimovic, John Terry, Lampard, Steven Gerrard itd.id mogu nabrajati do sabaha, svi su oni bili nekad rezerva najmanje jednu utakmicu i nikad se o tome nije pricalo ovoliko koliko o Casillasu. Mediji su najveca djubrad ovog svijeta i na koge se okome nece stati da ga uniste, a Mourinha nece moci sje.bati.
Prepisujete sa pogresni portala :)
Taj se ujutro prvo posvađa sam sa sobom pa onda s ostatkom svijeta. A Real se može vratit u borbu za titulu samo ako im za pobjedu budu davali 6 bodova. A i tad teško.
http://www.facebook.com/BihS portNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :)
OVAJ JE VEĆA UBLEHA OD SUŠIĆA
Puca Ćenifa ko što će na sljedećim izborima pući velikosrpske izdajničke k.u.r.v.e. SDP i SBB