Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chiellini ga vratio na poljanu pamuka
pošo Saka a Čjelini kaže "Where you going little nigga?"
Ljubav pobjeduje, ali Engleska nikad... 😂
Skuplja preglede na tim istim mrezama i prima pare od njih da ih promovise a sad.ko fol ih kritikuje,pa zasto se ne odjavite svi poznati sa tih mreza?
Pa koje se vrijedjanje ovdje dopusta od strane prochetnichkih i proustashkih botova, velike mreze su mala maca, za ovo ovdje.
Crno vam se ispisalo Englezi jbga.. 🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🥇🎊🎉🏆
Toliko o engleskoj i klečanju i prozivanju koliko toliko normalnih drzava ismijavanju kako su zaostali kako su rasisti itd. A nema ih gori od engleza od kada postoje iskoristavaju druge.
Igraj za svoju zemlju jer tudin te nikada nece cijeniti kao tvoj narod.
...Bukayo SakaT
Vrati se u Ganu momak, naporan si.
aj ne seri... nego budi zahvalan što živiš u svijetu gdje je višestruko plaćeniji šutač kožne mješine od čovjeka koji spašava ljudske živote!