Rekao da saigrač krijumčari drogu
2
Šajivi Guerrero kolegi iz reprezentacije priredio hapšenje
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kako li mu je bilo. Jel bilo skidaj hlace, navlacenje rukavica, cucni i kaslji. Iduci trening bi ga poslao u kolica da mi je ovo uradio. Koji retard, fol mislio da ga nece shvatiti ozbiljno.
haha....koja legenda..svaka cast
JAKO MUDRO ZBORIS, A ZOVES SE ALJO. ahahahHAHAHAAa!
I ovdje si me nasao jel ostavi me na miru eno mame kod raze zvacu je i sve cu joj kazati.
Na vijest koju ste objavili a tiče se informacije da je Arsenal privrijedio dobit od oko 600 miliona od prodaje igrača pisao je moj sin u komentaru naravno i molim ovu uglednu zajednicu da ni slučajno ne obraća pažnju na njega jer ima nemalih problema sa psihom i ponasanjem.