Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluženo. Vrijeme je za odlazak u neki veliki klub.
Begovic je najbolji golman sa ovih prostora, bolji je od naseg Pletikose. Pozdrav iz Zagreba, i sretno nam u Brazilu..
Begovic za kapitena! Momak ima sv kvalitete jednog vodje i mislim da ima autoritet i stav da iznese kapitensku traku nase reprezentacije.JA SAM ZA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije on najbolji samo u klubu, a sto se ovog kiksa tice ljudi zar ne kontate da dijete ima problema ne komentarisite ga i dosadice mu da kmeci
Zasluzio je i nagradu najboljeg igraca decenije. Ubjedljivo najvazniji njihov igrac, nije sto je nas.
http://bet365.blogger.ba/ 100 eura besplatno !
Mackica na golu ..gigant.
zasto nekompetentni selector Nigerije nije zvao Ombatumbu Mbeneneke? sta ce mu Mubundu Sese Kusundumbane ?
Ne valjaj gluposti.
Ma kakav Begovic, Hasagic je vrh :-))) ... Asmir je po meni sigurno u top 5 golmana u europi
Zasluzeno je proglašen, molim lijepo. Nadam se da ce naš "Ministar odbrane" potpisati za neki perspektivniji klub. Golman ovakvih kvaliteta bi trebao braniti za uspiješniji, profitabilniji i respektabilniji klub od Stoke-a . @konjkseru.kmecavcu Sine zaboravio sam kaiš, lijevu carapu i potvrdu o nekaznjavanju u spavacoj sobi kod stare ti. Pa ako te ne mrzi donesi mi na Ciglane. Ako budeš poslušan reci cu ti gdje sam ostavio cokoladicu da se zasladiš loma :)))
...vala Begovicu ne prodas li se posle ovog ljeta, mozes halaliti vise svoju karijeru!
Bravo, ovo ce uticati pozitivno na njegovo samopouzdanje pred pocetak SP a svakako da je zasluzio.
@Kikser Gdje li si ti nagraisao stare ti, tacno vise volim dobiti proljev, nego ove tvoje dosadne i debilne komentare citati.
Igram u jakom klubu,zasluzio sam poziv!!!