Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako može odaberi neku repku u našoj grupi, da bar ubilježimo jednu pobjedu :D
E svaka čast na komentaru :D Nego on jedino Brazil, Njemačku, Argentinu i slične može odvesti na SP. Kaže: "Ja nisam od onih koji izjavljuju da imaju ponude svake sekunde." Pa zar ti ne reče da te hoće Iran, nakon naše utakmice s njima. Pa onda Galatasaray i Azerbejdžan. Izgleda da još ne shvata gdje je pogriješio.
ma ne more pape ni ovce voditi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala tebi sto si nas odveo na SP, al okani se ti ovog posla, nije to za tebe.
POGREŠNO... On treba da zahvali... Prva i jedina reprezentacija na svijetu koja je jednog selektrora odvela na SP u nogometu. Nije došao čak ni na izvlačenje parova.
Samo je ba imao ludu srecu da naslijedi ekipu koju mu je ciro sklopio,, Kurac od trenera, vidjet cemo koga ces trenirati u buducnosti teleca glavo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Naslov sve govori. Njegova najveca ambicija je bila (i kao igracu i kao treneru) da se plasira na svjetsko prvenstvo. Ako ti je to ambicija vise od toga ne mozes ni postici. Ciri je bila ambicija da postane prvak svijeta i zamalo mu je to i uspjelo.
Potrebna vam je reklama vaseg proizvoda usluge? kvalifikovan i pouzdan partner za reklamu Reklame se objavjljuju u stotinama facebook grupa,sajtova.news portala, uz to uradit cemo vam besplatno facebook stranicu ili blog (sa kontakt informacijama,slikama.cjenama vaseg proizvoda)reklama ce se prikazivati pomocu programa velikom broju facebook grupa ukljucujuci i 5mojih grupa (30.000clanova),post s informacijama o vasem proizvodu,radnji,u prosjeku ce vidjeti 600,700 000 korisnika facebooka na dan,postoje i dodatne opcije.izrade websajta,seo optimizacije(white seo,black seo,izrada backlinkova),izrada on line prodavnice itd poboljsajte prodaju vaseg proizvoda,usluge... Fb stranica https://www.facebook.com/internetreklamazavas
Babo nam je osto Svabo,Pape nam je posto caca, sogan dolma,japrak ,baklava i halva...
Pa ako bi preuzeo recimo Brazil mozda i uspijes ih "odvesti" na svjetsko prventstvo. Sve ispod toga je sumnjivo znajuci kakav si takticar, nekad i samog sebe nadmasis taktikom samog sebe po gujci mlatim.
Legenda... zalit cemo mi za njim. Pod njim smo dobili repsekt od citavog fudbalskog svijeta. To je cinjenica, ali kao i obicno kako to kod nas biva najveci grijeh ti je napraviti uspijeh u ovoj zemlji, onda postajes odron i neprijatelj svima.
DABOGDA DOBIO POSAO U SRBIJI :)
jarane okani se ćorava posla, vidiš ba da te ne ide.
Eh puste želje,....
.... mogu govoriti sta hoce-on nas je odveo u Brazil..... činjenica.....
ma mozete minuse lupati-to je cinjenica! a hocel iko moci ista bolje da napravi...... vidjecemo😐....... nije Safet za sve kriv.....
Ko će te ba
Moze ali samo preko PS4
Safete svaka ti cast kad si mogao tako dugo da izdrzis pored svih pritisaka i svakojakih podmetanja...cudna je ovo nacija u kojoj su izjedncavali Dzeku sa Hajrovicem ...nogometnih experata vise od milon a samo jedan svjetski priznat strucnjak u Nuklearnoj Fizici
Cak i taj se razumije u nogomet, i jasno mu je ovo sa Safetom. ;o))
malo u sport malo u nauku...vrijeme leti brzo i pokaze rezultate...
Ako tu neku drugu reprezentaciju budu prethodno vodili Baka i Ciro, mozda i uspije
najuspjesniji trener bih i covjek kome su najvise opsovali mater.
PAPE HVALA TI ZA SVE..................
... mislis za SVE nase SEKIRACIJE. Ni tebi nije dobro. :o))