Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj nam Srbiju da se igramo
i u zenicu i u beograd sa pistoljem
pa ponudio mu je mihajlovic da igraju u americi pa je susic pobjego ko popisan :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Pape treba nam srbija u grupi da im vratimo za ono na marakani 2005 godine! http://www.youtube.com/watch?v=OpX7TJZvB_c
Srbija bi nam služila za nabijanje gol razlike, znaš kako sad ide niz San Marino, Andora, Srbija, Luksemburg....
ostali su bez vidića, ivanovića, subotića,.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
NO frke Saftee :) dao si im dobru ideju :) nastimat ce oni Sajo, srbiju ko kruh :)
Protiv Srbije i Hrvatske ne, jer to bi bio rat, a ne fudbal. Fudbalski bi bilo dobro, nisu to lose repke, a posebno bi bili nabrijani zato sto bi igrali protiv regionalnih lidera, ali svejedno, to bi bio rat, a ne fudbal i najbolje za sve bi bilo ako se ne bi susretali niti bili u grupi. Nikome ne trebaju ta SH-HS sranja. Neka ratuju sa Rumunima, Bugarima, Albancima i onako su mentalno na nivou barbarskih zaostalih Balkanaca. Inace slazem se sa Susicem, danas nema losih repki.
Ja bi. Da Hrvatska potvrdi status najbolje u regiji. :D
Sučić je normalan čovjek, niko pametan ne priželjkuje te utakmice. Taj cirkus bi i onako još više raz*** i ovako sjebanu zemlju...
Jbt samo da Zahirovića ne zove, lik je propao ko grčka! :S
Dobro bi bilo u grupi i srbiju i hrvatsku pa se na zemlju spuste i dodikovci i ćovići jer mora i tom nacionalizmu doći kraj.
nadam se da je "kaseta" samo metafora
I meni je to upalo u oci. A garant nije metafora. Njegov mentalni sklop je negdje tamo na kaseti, pretpostavljam VHS.
Nebi ni ja :D :D
Naravno da ne bi volio jer bi vas i mi i srbi otamburali!
Hocete li veceras navijati za Hrvatsku?Ajd da vidim lajkove?
Za Hrvatsku navijam samo kad ne posjećujem Klix... Pošto sam sit ustaških komentara za prethodnih 10 dana (prvenstveno momak pod nadimkom Rep. Hercegovina i Šokac) večeras nisam navijao. A navijao sam za njih uvijek zbog pravih Hrvata iz Hrvatske, a ne bosanskih katolika koji po svaku cijenu žele bit Hrvati samo jer dijele vjeru sa Hrvatskom populacijom u Hrvatskoj.
Je*o on svoju zenu, lik je totalno nenormalan. Nakon što je već izjavio da nemamo šanse protiv Argentine, jel moguće da je rekao "sad je dovoljno bit drugi u grupi".
Hoćemo Srbiju da im vratimo za Marakanu ... Kunem vam se da ne bi živi otišli iz Zenice ... Volim te Bosno !!!
prc
Dajte sve tri u jednu grupu. Da bušimo Hrvatsku reprezentaciju Bošnjaka.
U Beogradu da havariju pravimo ! BHF BHF BHF
Bolje dodjite da pijemo i da se prijateljski provodimo, jebes mrznju! :)
Bolje dodjite da pijemo i da se prijateljski provodimo, jebes mrznju! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)