Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze baci ciglu i budi precizan
"Necemo biti u prvoj ligi, niti drugoj, vec u trecoj. Sto vise, to bolje." - Safet Susic
Napadački bez napadača. Israel -BiH. . Pape je gigant koji se jednom radja. . Ovo je unikatno, i riječi i djela.. Crtani film
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahahahaha :) mjesecima je razmatrao "mnoge ponude velikih klubova" i na kraju odlucio svjoju suskavu, telecu, trenersku pojavu posaditi na klupu francuskog Kiseljaka :) on je trener koliko i Grunf izumitelj :)
otac grcke filozofije - Tales otac napadacke filozofije - Tele Susic
ovi sto su mi minise pucali hedi te gofna pa nije nikoga ubijo ni ja se nisam slago sa taktikom papetovom on je mislio da je dobro ali nije upalilo sreeeetnooo paaaape ipak si ti nas na sp odveo
igrat ce napadački al bez napadača,čak neće imati ni rezervne napadače na klupi...TAKI JE PAPAK PAPE
Zamoli Sergeja da te nauci onih karti sto on igra. Nije fudbal vise za tebe Safete, dobro si igro al to je proslo davno. Provaljujes se pod stare dane, vidjeli smo svi tvoju filozofiju.
“U igri je još 151 bod” – Pape nakon prve utakmice i poraza.
Zovi Avdiju odmah. I Tina isto, zadnji-lijevi-desni-ofanzivni vezni univarzalac koji nezna ništa igrati. Tino grije klupu a Avdija je dobio nogu iz Hajduka.
Igrati napadacki ....A BEZ BEKOVA KAO BIH PROTIV NIGERIJE ....E SUSICU TELECA GLAVO!
O, šta ima filozof?!
Pape stari takticar jos od doba kiprana
Primjetio sam da nema vise onih Papetovaca sto su ga branili .Tipa kao "on nas je odveo u Brazil itd" .
Da nas je on vodio vjerovatno bi zakasnili na avion
eno ih lajkaju FB stranicu Eviana :)
....cemo da vidimo
oj konja i stratega taktika bez lijevog beka na jednoj utakmici SP, onda bez napadača.... SAFETE PROBAJ BEZ GOLMANA, MOŽEŠ TI TO!
Napadacki po bod!
onako iskreno, sretno Pape!
Safet Sušić,Pape-Selektor BiH
Evian ima nevjerovatan Kappa suskavac a i boja nije losa "roza", poznavajuci Safetov modni ukus mislim da je utjecalo itekako da pristane na poziv.
Zamisli koja katastrofa u tom Evianu. Prvo ispadose, pa ih napusti pravi trener i na kraju ovog uhljupa zaduze.