Sergej Barbarez za Sarajevo-x.com
0
"Sada je pravi trenutak za selektorski posao"
Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDA ZIVA!!! BARBA VOLI TE BOSNA
Barbu za predsjednika!
@dual Barba treba da preuzme vodjenje tima. Ovi keroslavi sto laju su zapravo beogradski sljam koji je zaduzen da stvara kavgu i svadju. Uvijek ce ih bit.
Ziku ustask.o cetn.ickih pajsera sto laju na Barbareza. E jeb.o vam kozak majku popisa.nu. Za vas cak nije i da cistite hale po Diseldorfu.
Evo pročitah nekoliko komentara i odmah mi se povraća, eh što ćeš pročitati odvratnih i provokativnih a posebno jadnih i glupih komentara pročitaćeš ovdje na Sa-x. Moj ti je savjet Barbarezu, bio si legemda i ostani legenda, ne prihvaćaj mjesto selektora ako Boga znaš. Ovoj stoki što ovdje živi i komentariše niko ne valja, pa tako nećeš ni ti. Ako se ne plasiraš na Euro i ne pobjediš Španiju, Brazil i Njemačku i sl. odjebaće te i pljuvati po tebi. Zato ostani legenda.......
može samo kao direktor repke,bilić je vodio mladu reprezentaciju hrvatske,ja sam juče rekao,dosta lokal patriotizma,vreme je za pravog ,iskusnog trenera a to je DRAGOSLAV STEPANOVIC
repke imamo, ali pripada u treću jakosnu skupinu. To je stvarnost. Stišajmo euforiju i uskladimo očekivanja sa stvarnošću, a Sergej je pravi izbor i to na duže staze. I ako se ne kvalifikujemo na Euro 2012 to neće imati veze sa selektorom. Više s tim ko će biti s nama u grupi i onim što se u fudbalu zove sreća. Zato nemojte da uništimo Sergeja svojim nerealnim očekivanjima.
Neka mi samo neko od ovih što pljuju Barbareza kaže: Da li je Slaven Bilić imao iskustva kada se sa Hrvatskom plasirao na Evropsko prvenstvo? Hvala!
barba mi te volimooo mostar u srcu velez do groba
eee buddalo jedna!!!! volio bi da i tebe baliye oce ispljuvat ko i sve ranije nego ista drugo. a to ce bit sigurno, oni ne znaju drugacije jer su stoka bez konkurencije.
Barba nije ni Srbin ni Hrvat a pogotovo ne Bosanac nego Hercegovac i Mostarac!
Providan ci ce...to !!! i providan i ofiran !! Zelis da kazes da Bosnjaci ne zele Barbu jer nije Bosnjak !!!! cet...nicka posla.. Barba je Bosanac, a ne Srbin ili Hrvat !!! I bicwe aBd selektor nogometne repke RBiH
SErgej Barbarez treba da bude selektor makar bio zadnji !!! Pa jel to Ciro pametniji od njega,.,. jes k..., Ciro samo zna dobro da maze narodu oci.. sta je napravio nista, bod protiv Turske, a kad je Brbarez igrao Turke smo pobjedivali !!!
Nipošto Srbina Sergeja! Moj predlog je da selektor bude Fatih Terim, pošto više nema obaveza prema našoj \"A\" repki.
Kao zensko, mogu s punim pravom reci da sam totalni laik za fudbal, ali i kao takva mogu zaključiti da ovo nije baš najbolja ideja. 1. Sergej nema trenerskog iskustva, stoga ne može voditi jednu reprezentaciju 2. Neće mu donijeti ništa dobro, vratit će ga 10 koraka unazad na ljestvici karijere