Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je bit price njegova zelja za normalnim zivotom uprkos hendikepu ... ovdje treba igru, golove, trcanje i ostalo staviti na drugu stranu ... mada se to iz klixovog naslova ne bi moglo zakljuciti
malom svaka cast, tu jednu nogu koristi bolje nego ja svoje dvije..
pa dobro većina pogodaka je s jednom nogom? :D
respect
Kasnite jedno 20ak dana....ali napredujete! Svaka cast!
Čuj ovih pametnjakovića kvari pravila nogometa ? Zbog svog hendikepa on nema pravo da igra jer kvari pravila nogometa ? Kako ste plitki u mozgu majko rođena .. On ne može očekivati čudo , ali može biti nečije čudo i je , jer je pun života i pokušava da prkosi svom hendikepu. Malac kapa dole , respekt :)
Bolje igra od nekih sa dvije noge npr. ja ne bi garant dao go kad bi bio u ovoj situaciji a ne bi ni pola vas sto pisete
ma ti si malo hendikepiran al u mozak
ma uredu je da igra vako iz zezancije al ne moze igrati ovako neke sluzbene utakmice, jer to stvarno nema smisla, on je rodjen kao hendikeprian i takav ce uvijek biti, ne moze on zbog svojih nekih zelja kvariti igru ostalim 21-ici.
malog u reprezentaciju zvati ne moze biti gori od mravca i njemu slicnih :D
Ja bi mu zabranio da igra, jer prkosi pravilama nogometa. Ne mozes ga normalno napasti, malo ako ga gurnes moguce je da padne, on moze udariti nekoga sa onim stapovima, jednostavno ne moze se sa ovim igrati, nema smisla.