Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kakav je ovo napadač bio je.bo te...
Strasan igrac Bilo ga je lijepo gledati pogotovo dok je bio u unitedu :)
zivotinja!!!
legenda
da, da, schalke, jes, aha.. ti u fudbal ko mara u kriv...
Uvijek bio na pravom mjestu,zabijao golove kao sa trake,bez mrlje u karijeri...jos uvijek se sjecam gola protiv Njemacke Oliveru Kahnu iz skoro mrtvog ugla...uzivao sam te gledati majstore dok si igrao za United, kasnije za Real, Schalke i Malagu...sretno legendo!!!
Kad kaze presica ja samo mogu reci ma.ter. Plus eventualno i pas.
Znate li ko je šahist na slici?
@ \"ruud\" nadimak ruud © je zasticen autorskim pravima na moje ime i nemoj da ga koristis papak. He is a true number 1, and it can\'t be undone! He\'s a real CHAMPION! Ruud van Goal !!!
Jedan od najkvalitetnijih napadaca posljednjeg desetljeca, covjek je bio bukvalno stroj za davanje golova... Kapa do poda majstore !!!
Legendo
uz Raula, Del Piera, Inzaghia poslednji fudbalski gospodin...ta ce se generacija tesko prestici,oni su jos uvijek bili na granici i igrali fudbal vise iz ljubavi nego radi para ali eto...
Dzeko moze samo sanjati...
3.velika majstora se oprostila....
veoma mi je zao sto nije igrao lp sa malagom . da se malo podjestimo kako je to bilo ali eto . igracina ! real i manchester su bili pravi klubovi za tebe
Bio napadac, vise nije, vidis da je se oprostio u nekoj malagi poslije relal i manchestera hahahah