Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupo je prediti madagaskar i azerbejdan sa rusijom i to sa dva vodeca kluba, koji imaju odlicnu politiku razvoja. Sjeti se lige prvaka i nastupa cska u duelima sa barcelonom i man unt
zašto pišete isprazne komentare kad se zna da je bih i regija odlično pokrivena najvećim utakmicama. šta fali ruskoj ligi koja je skuplja od bilo koje u fmy.
Ma kakav ruski kup crni, izgasite televiziju i dajte narodu za hljeba
imam ELOB ,kako se ono sad zove ne znam....zanima me taj kanal,gdje je to,ko to ima,gdje ga naci i sl...???
svidja mi se orginalan potez grcka i rusija mislim da ce ovo biti interesantno
j*** li vas ruski superkup.
svaka je jovina i bosanska na bosanskim tv.
marjan širi panpravoslavizam u sportu, grcki kup, ruski kup, rumunski kup, bugarski kup, srpski kup, republickosrpski kup, dze tu kup jove divjaka?
Samo naprijed Marjane, a papcima koji se prave pametni samo cu reci, u BiH lige petice na kanalima osim Arene i Sport kluba necete gledati godinama. Dakle, ne kakite, a drugi je par rukavica kako smo mi dozvolili i da nas tu Srbija porobi, odnosno srpske firme.
odlicno, sta ce biti slijedece Kup okeanije
Molim vas, molim vas, nemojte zaboravit da otkupite Azerbejdzansku 3-cu ligu, i kup Madagaskara!