Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaze sto dirate sportiste, nisu sportisti nista krivi. Eto kakvi su. Onaj mulac nosi Z na prsima, ova o Hirosimi... genocidno pleme
Japan odavno pod kontrolom USA što je suludo nakon što su ih sravnili sa nuklearnom bombom... imam nekako uvid da je čitav svijet genocidan uvijek bio.. rimsko carstvo, turci, rusi, kinezi / uyghur, njemci-hitler, izraelci, pa amerikanci do jučer imali crnce za robove, smakljali indijance, crnce, citav arapski svijet.. svi su skoro isti neko manje a neko više.. a ono pokvaren narod i tjt.. zlo se uvuklo u ljude...
Žena samo iznijela historijske čunjenice....
Žena samo iznijela historijske čunjenice....
Ovo trenerca? Ovo je neka greška. Ova je popila sve što se popiti može od alkohola. Uz to, jeftino je teki pušila.
Cekaj koji dan, sjecas se ti Jelcina sa nostalgijom.
Dobro mu je i rekla. Sankcije namecu i glume mirotvorce oni koji su i bacili atomsku bombu tj. Ameri.
Dobro mu je i rekla. Sankcije namecu i glume mirotvorce oni koji su i bacili atomsku bombu tj. Ameri.
Sve je to fino, ali realno, uvijek je tanka empatija bila prema ljudima koji su se borili za sile fašizma i zla. a to isto je i Nijemce zapalo, nije da je iko za njima plakao 1945.
Ovako i Srbi kad ih pitas za Srebrenicu odgovore: a Jasenovac? Sad braneci rusku invaziju podsjecaju na indijance, Vijetnam i Irak. Po njihovoj logici Rusi smiju napraviti najvece zlocine zato sto je neko i prije radio zlocine.
Srpski nacionalisti su toliko ograničeni u svojoj interpretaciji ruske propagande da se u ovom trenutku zgražaju nad "islamofobijom" svijeta kojem je stalo do Ukrajine, a do onih potlačenih muslimana tamo daleko nešto manje, STRAŠNO. Uglavnom, sad je valjda jasno što su Rusi tjerali migrante na poljsku granicu, da stvore tu providnu priču o rasističkom Zapadu
Dosta je vidjeti facu Lik sličan krmači
Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati direktno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Kozo,svinjo...Ti moras nekoga podsjecat na nesto ruzno,pala ti na kucu Putinova atomska ...gaduro...
Klasičan primjer propagandne zamjene teza. Gospođine riječi se tumače na pogrešan način. Samo ih je podsjetila ko su im 'prijatelji'.
Neka da podsjetiš da si mu prijatelj pomeneš stvari koje su odrađene kroz bilaterne odnose, projekte, progres i slično. Ne pominje se incident koji im je sravnio pola zemlje.