Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al realno Liga prvaka nikad nije bila gora, gledam vecerasnje utakmice, nijedna mi se ne gleda...
Borussia - City a OBN prenosi Celtic- Barselona uz stručni komentar Vugdalića i kolege Hadžiča
@Stiv Pa OBN uvijek prenosi utakmice Barcelone bez obzira protiv koje ekipe igraju. Dobro potrefi se nekad i da ubace druge radi naših "zmajeva"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bayern kreno preko rostova a bolje da je na komar išo
Citam dole komentare i ocito da su svi strucnjaci... Niste vi svjesni svoje ne svjesti...
pao tiket
cim Badstuber igra nista od odbrane, ovaj invalid ne da ne treba igrati za Bayern njemu nije mjesto nikako u nogometu, ima tu i njegov dobar drug Muller koji od kako Ribery i Robben vise ne izvode svoje majstorije na krilima i bukvalno pogode ovog levata, tako je i on nestao u ofanzivnoj igri giganta iz Minhena koji ocigledno nije na vrijeme izvrsio smjenu generacije...Robben 32, Ribery 33, Lahm 33, Alonso 34, pa nek vide kako i sta...
Kad su papci rekli da ce Bayern biti bolji bez Gvardijole
srusio?
Sreća pa sam prespavao pola dana i bilo mi mrsko ici u kladionicu, izgubio bi sve pare.
kud onog fesa ne uloži na Rostov
bajern je karina otkad ih leipzig guzi hahaha dortmund ih dobi sad i rusi polako se sprema smjena u bundesligi
kakva je Champions League bez Milana, Manchester United i Liverpoola - ja mislim da neki klubovi trebaju automatski ucestvovati.. Old Trafford, San Siro i Anfield zasluzuju Champions League svake godine. Ne znam, mozda sam ja malo stariji ali meni Champions League pogotovo bez Milana koji ju je pobijedio 7 Puta nije Champions League. Yebi PSG, City itd.
@Orsobez arapa-rusa-amerikanaca. Liga bi bika super,,, tak da na tu listu krmci iz manchestera .....
Ništa na lijepe oči.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bayern prno u fenjer
Kontali lagano ce...
Pade Bayern ko krmača u blato hehehe
Bavarci kontali doci po 3 boda, a da se ne osnoje. Jest da je gore hladno, ali ipak Rostov je vise zelje pokazao.
Pa ovdje samo se budala mogao kladiti na Bajern. Ja sam igrao sa dvoznakom na Rostov i Manc. City kiksa, ali ce izvuci X