Policajac iz Wolverhamptona
0
"Rooneyja je trebalo strpati u zatvor"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktor policije Max Payne :)
Halo profesore, nezasluzeno se zajedno pise, ali hajde, izgleda da je bitno pametovati...
bravo za šreka
rooney kreten
Sta ce Mark,ja mu kroz noge probacivooo...
ta ce roony, papak obicni, ali ipak moram se sloziti sa sir/cheese fergusonom \"Danas svi imaju mišljenje. Problem modernog svijeta je da svi žele biti zapaženi. Zar policija u Wolverhamptonu hapsi svakoga ko opsuje u subotu navečer?\"
\'ta ce policajac....Rooney je King!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos da su mu na raspolaganju bile nase psovke ihhhh
Milicijo hapsi bandu i trpaj u zatvor na prevaspitavanje i preobražaj !!!
Profesore sto ste tako nekulturni ,morao sam dijete u drugu sobu zbog vas odvesti....Joj vidi mu glave !
ZA ONOLIKE PARE KOJE FUDBALERI DOBIJAJU (NE ZASLUŽENO) MORALI BI BAR BITI \"PRISTOJNI I DISCIPLINOVANI\" JER MNOGI MLADI IH OBOŽAVAJU I POKUŠAVAJU IH IMITIRATI. PEDAGOŠKI KVALITETI OVIH NOVIH FUDBALERA SU NA ŽALOST RAVNI NULI (0), TAKO DA OD NJIH MLADI \"NEMAJU\" ŠTA DOBROG NAUČITI. ONDA SE PITAMO ZAŠTO IMAMO TAKVE \"NAZOVI NAVIJAČE\". jA OSOBNO ODAVNO NE POSJEĆUJEM STADIONE I PREPORUČUJEM OZBILJNIM LJUDIMA DA UTAKMICE PRATE NA TV ILI IZ NOVINA.
Viva John Terry, viva John Terry, could have won the Cup, but he fucked it up, Viva John Terry !! GGMU !
da je bio u strpcima ko zna kako bi shrek zavrsio
j.e.b.e.m. vam sve...fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk