Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steven je najbolji igrac danasnjice!!
ako jedan igrac liverpula moze izjaviti ovo za (najljuceg rivala, a svi znamo kakav je rivalitet izmedju njih) igraca machestera..onda je svaki komentar suvisan..
A da li se i naš vrli rejs hefendija Serić slaže sa ovim što je kazao Stiven Đerard?
CR, Messi, Kaka, Iniesta, Rooney i Xavi S tim da su svi gore navedeni za nijansu veci majstori od Rooneya
Potpisujem. Messi, Ronaldo i Rooney. A ovaj sto umjesto Ronalda i Rooneya pise Dzeku...ma sta reci..no comment:D
Cuj kad god se lopta odbije njemu dodje!? Pa nije on Inzaghi ! Top tri igraca trenutno: Rooney,Ronaldo,Messi Kaka nije trenutno ni medju top 5
Messi, Kaka, Ronaldo, Ibra i Rooney top 5
Ma ima u evropi najmanje 20 tak igraca koji su podjednako dobri i covijek kad bi birao izmedzu njih najboljeg ne bih mogao donijeti tu odluku. Sve su ti igracine i samo je pitanje koje kad u kakvoj formi. Ali svi igraju dobro manje vise. A sto se tice Rooney on je odavno zasluzio da dobije zlatnu loptu.
ma kakav rooney... njega sad trenutno sto cupa je dobar timeing...;) lopta kad god se odbije u sesnaestercu, uvijek njemu dodje...;)
@Bosančeros: Ha ha ha Ibra je kita obicna!!!
Trenutno JEST najbolji.Covjek jednostavno razvaljuje. @Pipo:Dzeko nije uopste u toj kategoriji jos !
BUDALETINO KURVARSKA DEBELA JORKŠIRSKA SVINJA KOJA SE ODAZIVA NA IME RUNI MOŽE SAMO DA GA FLAUTA ZLATANU IBRAHIMOVIĆU.
Koliko god dao golova ove sezone i sta god osvojio sa Manchester Unitedom,titulu najboljeg igraca ove godine ce uzeti onaj koji sa reprezentacijom postigne najveci uspjeh na svjetskom prevenstvu.
@ Pipo A šta će to Džeko osvojiti pa ga svrstavaš među najbolje? Uostalom Stevie je rekao \"trenutno\", načuli oći slobodno, ne ujeda monitor :P :D
Jest muda marjanova, da nema Dzeke , Messija i kamare jos drugih.. Da je dobar -jest, ali cekajmo da vidimo kraj sezone i hocel on sta osvojiti -nista , od trofeja a to daje najboljeg medju najboljim.